Kolera MervEslinArden biz 5,5 aylığız haşlanmış patates,havuç,kabak, ev yoğurdu,elma,muz,şeftali verdim bu sabahta çok az yumurta sarısı verdim
Lfsfn MervEslinArden benim kızım bugün tam 5 aylık oldu. Doktor tarımlara başla dedi yavaş yavaş ama 5.5 aylık olmadan cesaret edemiyorum. Gaz problemimiz devam ediyor bir de kabız olursa diye korkuyorum
Sibel123 Kolera benim kızımda 5 ay 7 günlük bende sizin verdiklerinizden veriyorum kızıma ama verdikten sonra kabızlık sorunumuz çok oluyor sizde de oluyor mu bu
Atesbebek Sibel123 sebzelerin içine verdiğiniz miktara göre bır iki çay kaşığı kadar zeytinyağı koyun kabızlık sorununu önlemek için. doktorumun verdiği ek gıda broşüründe kabızlık önlemek için tavsiye olarak yazılmıştı. Uyguluyorum henüz bir kabızlık sorunu yaşamadım. 🙏😊
Sibel123 Atesbebek çok sevindim ama ben her öğüne zeytinyağı mutlaka katıyorum ama yine de kabız oluyor şansımıza çok uyuz bir doktora denk geldik Kadına kızımın şikayetlerini anlatıyorum kızım 5,6 gün kakasını yapamıyor diyorum normal diyor ne yapacağımı şaşırdım ilaçta vermiyor bebeğim küçük diye 😔