DuygUras
Merhaba arkadaşlar.3 ay önce spinal anesteziyle sezeryan ameliyatı oldum ve her gün doktorumun verdiği merhemi kullanıyorum.Çok hafif geçti.Birde karnım için çatlak kremi kullanıyorum.Yalnız ben hamileliğimin son aylarında çok şiştim ve son aylarına doğru çatlamaya başladı o zaman kremi kullandım ve halada kullanmam gerektiğini söyledi doktorum ama onda da çok hafif geçme var.Ayrıca karnımı sıkması için korse kullanmam lazım ama ben çok bunalıyorum korse içinde doğru düzgün kullanamadım maalesef.Her gün bugün 1 saat takıcam diyorum ama vaktim olmuyor,yatarken takarım diyorum onda da zaten az dinleniyorum rahatsız oluyorum diye takmıyorum.Birde adet düzensizliğim oldu tabiki Doğumdan sonra.Doğumdan tam 1 ay kadar kanamam oldu.Sonra 1 ay sonra 10 güne yakın tekrar bi kanamam oldu ve 2 aydır regl olmuyorum.Anneme sorduğumda benim gibi olmuş ve 1 sene adet olmamış.Benim size sorularım😁
*Ameliyat yeri için krem kullandınız mı izi kalmasın diye?Kullandıysanız ne kadar süre içinde geçti?Yada hiç geçmedi diyen?
*Karnınız için benim gibi son aylarda çatlak kremi kullanıp hala kullanmaya devam eden var mı ?Kullandıysanız ne kadar süre içinde geçti?Yada hiç geçmedi diyen ?
*Korse takmadan karnı eski haline dönen?Yada takmadığı için dönmeyen?
*Doğumdan sonra regl olmayan?Yada olupta benim gibi sonradan olmayan?
Umarım okurken yorulmazsınız öpüldünüz❤️😘