esraesma Kızlar bebeğim gece uykusu uyumuyo sabah 9, 10 a kadar uyanık nasıl büyücek gece uykusu olmadan bende perişan oldum Allah aşkına bi akıl verin
esraesma DilaraYigit1 Daha 1 buçuk aylık onu da anlamıyorum ki bazen gündüz de uyumuyo ama gece hiç gözünü bile kırpmıyo
esraesma Alpingo İnanın denemeye korkuyorum çok araştırdım uyku eğitimine başlamak için ama rutin yapıcak bi durumum yok uyutmaya çalıştığım zaman uyumuyo ki
DilaraYigit1 esraesma gece gündüz ayrımı yapamıyor daha çok küçük zamanla yapacak akşama rutin oluşturun duş masaj masal gibi alışır zamanla. Işıkları kapatın Los bı ortam oluşturun
esraesma DilaraYigit1 Benim kızıma karanlık da yaramıyo gece lambasının bile aydınlığı kadar az ki bi zaman sonra uykusuzluktan bayılmıyo bile 9 saat uyanık bebek mi olur sabaha kadar kucağımda geziyoruz ama haklısınız gerçekten bişeyler yapmam lazım artık
DilaraYigit1 esraesma uyku vaktinin geldiğini anlayacak rutin oluşturun, hergun bamya yaptırabilirsiniz . Yani şampuanla yıkamak şart değil hergun suyu rahatlatır uyku getirir