1mrvky Ne yaparsam yapayım bebeğim gündüz uyumuyor🤦♀️ hal böyle olunca hiçbir şey yapamıyorum. Sizde durumlar nasıl? Var mı benim gibi olan?
nilinannesiiiiiii 1mrvky 2 ay 9 günlüğüz bir haftaya kadar çok güzeldi herşey şimdi çıldırmış gibi meme reddi uyumama atak sanırım😔
bikerem 1mrvky 41 gunluguz ve biz dogdugundan beri(abartisiz) gunduz 2 3 kere zor bela yarim saat dalip uyuyor
tosbikannesiii 1mrvky benimde aynı uykusu geliyp uyutup odadan çıkıyorum 15 dakika sonra kalkıyğ saatlerce uyanık kalıyo gün içinde toplasanız 2 saat uyumuyor
DilaraYigit1 Uykusu mu gelmiyor acaba, benim bebeğim 5 aylık 3 defa gündüz uykusuna yatıyor gün içinde yarım saat ve 2 saat arası değişiyor uyku süresi
1mrvky DilaraYigit1 uykusu olmaz mı hiç🙄 var ama Uykuya geçemiyor. Çok zor dalıyor. 1,5 2saat uğraşıyorum uyuması için. Uyuyamayınca da mız mızlanıyor.
Ozlm123 bikerem benim kızım da 43 günlük 5 dk uyuyo uyanıyo napıcaz böyle ne gece uykusu var ne gündüz
1mrvky bikerem benim kızım da öyleydi. Ama hiç uyumasa bir saat mutlaka uyurdu. Ama 4 gündür beri hiç uyumuyor. Uyursa da memede. 15 dk 20 dk.
bikerem Ozlm123 allahtan gece iyiyiz biz yarmtmadan banyo ve masaj yapiyoruz sadece emmeye uyaniyir geri uyuyor cok sukur sabah da 8 de tamamen uyaniyor. Bi gunleri bi gunlerini tutmuyor ki
bikerem 1mrvky yavrum yaa agzi dili yok ki anlatsalar bi derdi mi var. Biz de gunduz hicbir is yapamiyoruz hep kucakta memede. Firsat bulunca utu camasir yemek kosturuyorum yetisemiyorum hicbir seye😔
1mrvky bikerem İşte en azından şöyle yaşına gelse de derdini anlatabilse. Bi yeri ağrıdığı zaman orayı gösterip anne uff der. Gerçekten zor ve sabır işi. Annem var Allahtan da o yardım ediyor. Yoksa hayatta.
1mrvky tosbikannesiii değişiyor canım Bazen iki kez bazen üç kez uyanıyor. Bazen de 5 kez🤦♀️ Bi de çok gazlıyız. Hem alttan hem üstten.