Rumeysaerim_28 4 aylık Bebeğim gece çok güzel uyuyo ama gündüz yarım saat yarım saat toplam 3 saat uyuyo uykusunu iyi alamadığı için çok hırçın ne yapmalıyım
ManiacsArmy Rumeysaerim_28 gece cok güzel uyudugunu yazmışsınız ne kadar şanslısınız gündüz uykulari kısa olduğu içindir sanirim gündüz uzun uyursa gece de uykusuz kalmak ile karşılaşabilirsiniz. Nasil uyutuyosunuz buda çok önemli ama ben kişisel olarak merak ettim nasıl uyutuyosunuz uyutma aralığınızı
Gamzeplt Rumeysaerim_28 benım bebegım 1.5 yasında ve aynı sorun hep devam ettı bızım gıbı gece uyuyup tüm gün ayakta durabılıyodu çok araştırdım ne yapabılırm dıye otel perdeleri var ya böle karanlık yapıyo odayı. Çareyi onda buldum karanlıkta uyumayı sevıyo ole alıştığı ıcın o perdeyi kapatınca gündüz de karanlık oluyo ve bebegım uyuyo 😀benım çok ısımı yaradı postu görünce hemen yazmak ıstedım 😀
Blz01 Rumeysaerim_28 bizimkide aynı şekilde ve ne yapsam öğlen uyku saatlerini uzatamadım yarım saat uyuyor.uykusu alamadığı içinde sürekli mıymıy huzursuz🤦♀️
1mrvky Rumeysaerim_28 aynı durum bende de var. Sen yine şanslısın. Benim kızım hiç uyumuyor gündüz. Uyusa bile memede. 15 dk 20 dk. Bu arada kızım 3 aylık.
Rumeysaerim_28 ManiacsArmy sabah 8de uyanıyor bazen 7de 9-10 yada 10-11 zorla uyutuyom 12den sonra yarım saat uyuyo 4 uyuyor yarım saat 6-7 uyuyor yarım saat 8buçuk 9 civarında gece uykusuna yatırıyorum 2 de kalkıyo emiyo karanlıkta geri uyuyo 4de kalkıyo emiyo uyuyo bazen 2 de kalkmıyor 4de kalkıyo
Cnn54 5 gün Sonra bizde 3 aylık olucaz aynı durum bizde de var gündüz uykusu 15 dk 20 dk flan gece de 2 3 sefer kalkar emer ve uyur
DilaraYigit1 Benim bebeğim de 5 aylık gündüz 3 defa uyuyor bazen yarım saat bazen 2 saat bu süreyi Kendi belirliyor 🤦🏻♀️ gece uykusu güzel 11 gibi uyuyor ( aralar da uyanıyor bı kaç defa) sabah 8 de uyanıyor 10 da tekrar uyuyor .
Guzelkizimbenim ManiacsArmy benim bebegimde öyle gunduz uykusu az ama akşam 7 8 gibi yatar gece uykusuna sabah 6 ya kadar arada kalkar emer uyur bence bunu çocuk kendi ayarliyor yani ben hic birsey yapmadim kendi kendine kendi duzenini kurdu
Rumeysaerim_28 ManiacsArmy beşiğinde uyutuyorum bazen telefondan ninni açıyorum bazen kendim söliyorum bazen süpürge piş piş açıyorum o anki ruh Halime bağlı
bhrcpt Rumeysaerim_28 Ben hergün yarım saat yürüyüşe çıkıyorum dışarıda uyuya kalıyor ve yaklaşık 2 saat uyuyor bende işlerimi yapabiliyorum o 2 saat içinde
Civanlasedos Rumeysaerim_28 şuan 4 aylık uyku gerilemesi atağında Netten araştırabilirsiniz detayları Şimdiye kadar ne yaptıysaniz aynı şeyleri yapmaya devam edin,yeni aliskanlik edindirmeyin bu dönemde Bu dönemden snr kendi rutinini yavaş yavaş oluşturduğunu goreceksiniz
Ozgeruya Rumeysaerim_28 benimkide 4 aylik artik 2 gun sonra ne gece ne gunduz suan hic uyku yok 4. Ay ayagina girdik galiba