Maviyesil121212 Kızım 20 aylık ve hala sallanarak uyuyor. Önceden emerek uyurdu artık o da yok. İnanılmaz uyku gerilemesi yaşıyoruz :( sizlerde durum nedir nasıl uyutuyorsunuz bebişleri ve sallamadan uyutmaya nasıl geçebilirim yanından ayrılmadan
madambovary Maviyesil121212 sabırlı ve kararlı olursanız alıştırabilirsiniz. Uyku rutini yapın ve sallamadan yatağına yatırın. Siz de bir sandalye çekip yanında oturun. Ağlarsa kucağınıza alıp sakinleştirin geri yatağına yatırın. Konuşmayın göz teması kurmayın. Ağlama şiddetine göre kaldırmadan yatağında sırtını sıvazlayarak da sakinleşmesini sağlayabilirsiniz. Bir süre sonra alışır emin olun.
Ozlm6 Maviyesil121212 14 aylık bebeğim herşeyde uyumuyor benimki keşke kendisi uyasa diyorum hamak bebek arabası salıncak puset ve 3 ayrı beşik en sonunkine alıştı zorla inanın kendi uyumayı birk ayakta uyusa diyorum ben onu bunu almaktan skldim 😞
Maviyesil121212 Nadireyamac huy değiştirdi çocuk ya harika bir uyku düzenimiz vardı uçtu gitti katiyen uyumak istemiyor
Maviyesil121212 madambovary yataktan iniyor oyuncak oynamaya çekmeceleri karıştırmaya başlıyor. Yanına yatmayı da denedim ama sanırım sabırlı ve kararlı olamıyorum dediginİz gibi
Maviyesil121212 DilaraYigit1 bizimki de 9 aylığa kadar yattığı yerde uyurdu ama sonra ne olduysa bozuldu. Muhtemelen benden kaynaklı size naçizane tavsiyem bu rutini hiç bozmayın 1-2 mızlayınca hemen sallamaya başladım alıştırdım çocuğu:( ben ettim siz etmeyin
Hande691 Benim bebeğim Göğsümde uyuyor ondan sonra kendi yattığım yatağıma yatırıyorum çünkü kokumu arıyor başka bir yere yatırdığımda beşiğine ana kucağına uyanıyor
Bilge58 Beyaz gürültü sesini açıyorum ve ayakta sallıyoruz basende yatağına koyup fön sesini açıyorum kendi uyuyo bebeğim 45 günlük
DilaraYigit1 Maviyesil121212 büyüdükçe huyları değişiyor ama işte bizim daha güçlü durmamız lazım ki onlar bizeayak uydursun inşallah bozmam. Ayağımda salladigim zamanlarda oluyor bazen ama her zaman değil