BabyGroot Bebeğim 8 ay 12 günlük dün sebzeli sulu köfte yapmıştım yarısını yedi yarısı kaldı bugün yedirsem sorun olur mu? Siz her gün taze yemek mi pişiriyorsunuz? İçinde et olunca tereddüte kaldım.
sahikakocarslanli BabyGroot ben veriyorum her gün yeni yapma vaktim olmuyor bence verilebilir ama sen bilirsin
Gossipgirl14 BabyGroot ben veriyorum canım ne olacak sonucta o da bir insan bızde dunden kalan yemegı yiyoruz bısey olmuyor 🙋♀️
BabyGroot MasalsMommy bende genelde öyle yapıyorum ama bira zçok yapmışım dün atmaya da kıyamadım versem mi vermesem mi bilemedim 🤷🏻♀️
Ebruuuuuu BabyGroot Normalde günlük yaparım ama bende geçen gün kalan kıymalı çorbasını ertesi gün benmari usulu ısıtıp yedirdim bence yedirebilirsiniz yazık olmasın😊
BabyGroot sahikakocarslanli sebze olunca bende yediriyorum artarsa ama köfte olunca tereddüt ettim teşekkürler 😊
BabyGroot Gossipgirl14 ne bileyim hep bi çocuklara günlük yemek yapın diyorlar ya ondan tereddütte kaldım 😊
Ahkukulivahkukuli BabyGroot tekrar pisirmediysen sorun olmaz ve dolapta ise verebilirsin disardaysa bozulmuştur verme
Gzzde BabyGroot ben hep 2 günlük yapıyorum kızımın yemeklerini ağzına değdirdiğiniz kaşığı yemeğe değdirmediğiniz sürece sıkıntı yok
Arasannesi BabyGroot atmayın derim her zaman olmasa da bızde de arttıgı oluyor verıyorum yanı çorbaları 2 gun içebiliyor meyvelı vs seylerı gunluk anlık yapıyorum tabı de etli et sulu olunca dökmüyorum