ahdkh8689 Merveaaa bizde 8 ay on gunluguz ben daha çok yemek meme ve öğünler olarak veriyorum mama günde 3 kez 200 ml veriyorum mama yedikçe ek gıdayı reddediyor çünkü
Merveaaa antropologanne anladim bn baya az veriyomusum neger ek gidayada gectik ama mamaya devam ediyoruz premature oldugu icin
ahdkh8689 Alya112 canım beni yanlış anlama ama 100 çok degilmi bende 40 günden sonra mamaya başladım doktor kontrolünde 30 cc 3 saat arayla ve gerekmedikce süreyi uzat demişti
Bebeklerm Alya112 canım banada çok geldi sanki benim 5 aylık 3 saatte bir 120 veriyorum bazen 4 saat oluyor yenidoğanlar genelde emme refleksi yüksek olduğu için sürekli ister ama her bebek farklı tabii karışmak gibi olmasın
Alya112 ahdkh8689 doymuyor canım mama kutusunun arkasında da o şekilde vermem yazıyor. Sadece mamayla mı besleniyor 30 ml de bana Çok az geldi. Doktor 15 günlükken 60 mle çıkarabilirsin demişti bana da . 🤷🏻♀️
ahdkh8689 Alya112 sade mama cnm sütüm gelmiyordu belki bebekten bebeğe değişiyor ola bilir afiyet olsun kuzuya
Alya112 ahdkh8689 benimki de beni emmiyor sütüm olmasına rağmen 😔 mecburen veriyorum hastanede kaldı o sürede biberona alıştı daha da beni tutmuyor. O emmedikce sütüm azaldı. Sağlıkla büyüsün bebeklerimiz aç kalmıyorlar şükür
minikailemmm Merveaaa 8 aylıgız Bi ara cok güzel içiyordu suan iştahsız ama içerken 210 240 cc yi 3 4 saatte veriyordum
minikailemmm Merveaaa evet bencede az 2 saatte Bi 90 ı 3 aylıkken veriyodum hatta cogunluk 120 verdiydim
minikailemmm Merveaaa acaba ek gıda ile aranız nasıl eger ek gıdayı doyacak kadar cok cok güzel yiyorsa mama 90 olmasıda normal bizimki ek gıda pek yemiyor bu sıra hiç yemiyor
Alya112 Bebeklerm ya ben bunu doktoruma sorayım inşallah yanlış yapmıyorumdur teşekkür ederim uyardığınız için 😊
mom1626 Bebeklerm Merhaba, benim kizim da 5 aylik ve 3-4 saatte bir 120 cc iciyor. Bazi gunler 90′a dustugu oluyor ama 150′ye hala cikamadik :( Normal mi sizce yaa bana az geliyor :( Birde geceleri de saatle mi veriyorsunuz?