Merhaba doktorumuz reflü için verdi ama aşırı kabızlık yaptı çocukta doktora sorfuğumda yapmaz dedi aynı şeyi yaşayan var mo?
Mehmetalp biz reflü için hiç ilaç kullanmadık doktor vermedi , sadece yatağını 45 derece açı ile ayarla kafa kısmı yukarıda dursun yatarken dedi ve kısa sürede de düzeldi sorun. Şimdi yine yatağı eğimli fakat eskisinden daha az. Siz de öyle yapsanız ? Çok mu aşırı reflüsü?
Mehmetalp normalde yapmaz 1000kişi de 1 belki olur normal bi yan etkisi değil Yani çok seyrek 🤔
Mehmetalp cnm mideyi tuttuğu için katı yapması normal ama kabızlık boyutunda olmaz yani bizde öyle olmamıştı❤️ Şükür geçti bizimki darısı size
KaraKedi o 1 kişide bnm oğlummu acaba offf çok kararsızım. Peki bebek reflüsü ne zaman geçer biliyor musun ?
Mehmetalp bazılarında anne sütünden reflü oluyo reflü yapmayan mamalar var ondan veriyo doktor reflünün nedeni de araştırılmalı bence bizde olmadığı için bilmiyorum malesef ne zaman geçer sağlıkla büyüsün yavrun inşallah düzene girer 🤗
4 aylık olduk geçmiyor lanet bebek reflüsü ☹️ Bende kullanıyorum bizde kabız yapmadı
Mehmetdoganmom bende tekrar başlıycam. Belki tesadüftü. Yada bi anda başlayınca vucudu alışamadı bix motilium ve gaviskon kullanıyoruz. Ama pek etkili değiller.
Motılium bende kullandım hiç bir faydası Yok boşa veriyorum resmen . 😐bi doktora gittim istedigin ilacı ver o geçmez 6 aylık veya 1 yasına gelene kadar dedi😐
1PrensAnnesi inşallah rn kısa sürede geçer. 🙏🏻