Kturna Kızlar bebeğimi poposunda iki yanağında da morluklar var ilk defa yüz üstü çevirdim elbiseleri yokken 36 günlük yanlış mı tuttuk yada yatırdık bilmiyorum Bilgisi olan var mı🙏😔
Zeliserdemipek Kturna bizde de var ama bizimki doğuştan. Rahime yasladığı için olduğunu söyledi doktor. Sizin doğuştan olsa bu zamana kadar görürdünüz galiba.
Turkanikra Kturna merhaba canım korkulacak birşey değil benim kızımın poposunda da var çocuk doktoruna sordum doğum lekesi dedi 2 yaşına kadar geçiyormuş kimi cocuklarda ama bence güzl anne veya babasından alırmış o lekeyi ben bebekken bende de varmış 💜👨👩👧👩👧
Mutlu34 Kturna sen yinede doktoruna goster ama gecici dicek buyuk ihtimalle👍 bizdede var ben cok paniklemistim ilk gordugumde ama nerdeyse cogu bebekde olurmus ve zamnla gecermis ilk dogdugu aylar daha belirgindi simdi 9 aylik baya gecti gibi zaten 1 sene icjnde gecer demisti
Kturna Zeliserdemipek hiç poposunu çevirip bakmamıştım Banyoyu yapar yapmaz kurulayıp giydiriyordum üşümesin diye ilk ayı atlattık masaj yapalım dedim öyle gördüm
Zeliserdemipek Kturna poposunu morartacak kadar sıkı tutacağınızı sanmıyorum. Sizinki de aynı sebeptendir o zaman büyük ihtimal. Yine de içim rahat etsin derseniz doktora gösterin.
Kturna Emine evett bunun gibi sadece yeri biraz daha farklı Kontrolünü saglıcam inşallah öyledir de canını yakmamısızdır kuzumun Çok teşekkür ederim ☺️🙏
Emine Kturna sanmam sıkı tutup öyle olacağını çünkü tutmaya korkuyoruz hepimiz😊 rica ederim geçmiş olsun 🥰
Oaoa Mutlu34 çocuğunuz ten rengi nedir acaba ? Bu leke esmer tenlerde görülür yazıyordu nette merak ettim çünkü eşim de ben de sarıya yakınız beyaz tenliyiz 🙈
Yagmurrr Kturna oğlum 3 ay 6 günluk sağ yanağında var onunda hafıf morluk bır cıkıyor bır kayboluyor zamanla gıder ınsllah 🤦🏼♀️
Turkanikra Kturna 😂 ben gördükçe mutlu oluyorum korkulacak birşey olmadığı için sağlık versin rabbim genişlerimize 💜
Bebegimmmmm Kturna korkulcak bsy yk benim.bebegimnde doğuştan kuyruk sokumunda morariklik var doktora sordum bazı bebeklerde olabilir normal dedi şuan bbgm 5 aylik hâlâ var 😊