papatyasevdalisiii Oğlum 4 aylık oldu onu mecbureb sırt üstü yatırıyorum asla yan yatmıyor bu yüzden arkası düzleşti nasıl düzeltebilirim bilmiyorum bilen varsa lütfen yazsın😞😞😞
Dorukdamla papatyasevdalisiii bende farkında olmadan düz yatıyordum tabi minik civciv çok seviyordu ablam fark etti yan yatırdı ama ağladı tabi arkasına yumuşak yastık koydu dönemedi tabi ilk başlarda istemedi ama şimdi 1yasi girdi bugün kendi dönüyor ve düzeldi çok şükür sizde öyle yapın hem geç kalmamışsınız hemen düzelir biz 6.ayda baslamistik
-TubAsel- papatyasevdalisiii kendi kendine düzelir anne babanın kafa şeklini alır 1 yaşına kadar merak etme
drn5410 papatyasevdalisiii ya benim kızımda hep sırt üstü yatıyor ama kafasını yan çeviriyor diye dikkat etmedim nasıl anladınız düz kafa olduğunu?
Dorukdamla papatyasevdalisiii 2 ayda fark etmişti hemen düzeliyor bende sizin gibi çok üzülmüştüm ama geçiyor Allahın izniyle 😊⚘
Oznur_ Bizde bir iki ay kullandık o yastıgı düzeldi. Kafanıza takmayın dikkat edin, hrrşey inşallah yoluna girer
papatyasevdalisiii drn5410 elinizi sürdüğünüzde bombele hissi gelmio düz hissi gelio ilk zamanlar bende önemsemiyordum kafasını nasıl olsa çeviriyo die ama önemsemek lazımmış
drn5410 papatyasevdalisiii peki nasıl engelleriz sağ sol yatıramıyorum kafa yastığı mı kullanmam lazım
Kubra0907 papatyasevdalisiii benim oğlum da 4 aylık ve kafasının arkası dümdüzdü e bebekten düz kafa yastığı aldım 10 günde toparlandı biraz daha eskisi gibi durmuyor kesinlikle ise yariyor deneyin derim