Gizemela Evet arkadaşlar yanlış okumadınız yakında bez değiştirirken kızım amuda kalkıcak 😂😂 6 aylık ve çok hareketli bez değiştirmek çok zor oluyor artık sizde durumlar ne 😀
Tugce_hckrkmz37 Gizemela biz 3 ayken basladık deliriyo resmen kendini ceviriyo itiyo geri 🥰😀 nasıl başarıyorsa
extraordinarymom Gizemela 10,5 aydan selamlar, çeşitli akrobatik hareketlerle bez bağlamayı öğrendim 😂 bez değiştirmek yarım saat, üst baş değiştirmek 1 saat, banyo yaptırmak paha biçilemez 😂😂
minikailemmm Gizemela 8 aylık kalkıp emekliyor gidiyo ayaga kalkıyo bez degiştirmem 30 dk mı alıyor 😂bu sıra alt pijamasjnı soymadan hızlıca degiştiriyorum kolay oluyo biraz daha dene istersen
Kuzum35 Gizemela sanki etini koparıp alcaz, alt tarafı b*klu bez ne ara benimsedin bu kadar da ayrılmak zor geliyor😂
Gizemela Tugce_hckrkmz37 bizden öyle 3 aydan beri öyleyiz ama ozaman lar eline oyuncak veriyordum duruyordu şimdi oda imkansız oldu 😂😂
minikailemmm Gizemela evet Cok zor hiç durmuyorlar yaa ben karsısında sebeklik yapıyorum anca öyle zor bela degiştiriyorum
Zeyzey2020 Valla benim kız 9.5 aylık yeri göğü inletiyor ya rahatlayacaksın işte ne uğraştırıyosun beni 😬 valla bende son çare şarkı açıyorum dikkatini çekiyor onu dinlerken iki dk da değiştiriyorum ne yapayım 😬😬😬😬
minnosvetontis Gizemela 11 ayligiz asla degistirmiyor kilot bez almayi dusunuyorm ama kullandgin markanin kilot bezi yok baska markada pisik yapar korkusu var bi kez yapti cubku😔
reynwoman Gizemela kızım 3 ay 7 günlük altını açtığım an bacaklarıyla tepiniyor bezi bağlamaya çalışırken dahada bi hızlı bacaklarını vuruyo bana sanki bağlama der gibi 🤣🤣