Mermeral Bebeğim 8 ay 17 günlük. Dönüyor, oturuyor arada düşse de. Ama emekleme ayakta durma yok, tutunca ayakta hemen oturuyor geri. İnternetten baktım sma hastalığı falan diyor. Olumsuz, kötü düşünceler geliyor aklıma. Bana yardım edin lütfen.
iki_prens_annesi_ Mermeral gayet normal bu ayda ayakta duramayabilir her bebek emeklicek diye bi kuralda yok zaten kimileri emeklemeden ayaklanir kotu dusunmeyin oturutor dönüyormuş gayet olmasi gerektigi gibi
Ikrazumra19 Mermeral coo normal doktorlar zaten bastirmayin diyor ayrica emeklemek bi gelisim.belirtisi degil
Tortilla_ Mermeral Bugün 8 aylık olduk. Dönüyor oturuyor arada düşüyor. Emekleme Yok. Parmak ucunda duruyor daha çok. Dizimden koltuğa kalkıyor. Oturduğu yerden kaldıramıyor kendini. Yüzüstü durunca da popoyu kaldırmak istemiyor. 1 arkadaşımın bebeği emekliyor tutunup kalkıyor. O da 8 ay 17 günlük. Diğer arkadaşımın bebeği 7. 5 aylık emekleme pozisyonun da duruyor. Bende bu aralar kafama taktım ama her bebek bir değil diye zamanını bekliyorum. Üstte arkadaşlar da demiş. Emeklemeden yürüyen bebekler de var diye. İnternette de bakma. Öksürsen kanser diyo Internet. Zamanı var demek ki. Aklına kötü şeyler getirme. Hem Sma bildiğim kadarıyla hareketlerinde azalma ile teşhis konuluyor. Rabbim evlatlarımızı korusun sağlık sıhhat versin
Minikprenseselo Mermeral bnm bebegmde 8 ay 26 gunluk oda suan tam duramio ayakta hemn kicinin ustune dusuo doktorla konustm 11nci aya kdr normal dedi sana tavsiym pek internete bkma kotu dusunup kotuyu cagrma
Minikprenseselo Mermeral zatn doktorum bu aylarda cocuklari ayaklarinin ustune pek tutmayn diolar zatn hazr hissednce o hareketlenr canm
Tortilla_ Mermeral Aklına öyle getirme 😕 Gün gün değişiyor bebekler. İştahı iyi olan kızım 3 gündür yemek yemiyor. Bugün keyfi yerindeyse ertesi gün mızmız oluyor. Bi ara ayağa kaldirdigim da alkış yapıp sevindirdi. Bir kaç gün sonra istemedi Hemen oturmak isterdi. İyi hatırlıyorum yani bende sizin gibi düşündün. Allah’ım korusun
Esrakooo Mermeral benim oğlum 11 aylık emekledi emeklemeden önce bir yerlere tutunup kalkardı öylece dururdu şimdi 14 aylık yeni yeni yürüyecek birkaç adım atiyo her çocuğun gelişimi farklıdır 😇