10082020 Kızlar evde kişisel bakımınızı nasıl yapıyorsunuz? Ben tüm gün pijamalarlayım saçlarımı toplamaya zor zaman buluyorum😢 Bebeğim hep kucakta olmak istiyor gündüz uykularımız neredeyse hiç yok 😔 sizin çözümleriniz ne oldu?
Balkizlarim 10082020 canım normal dusumu alırım yüzüme hergun türk kahvesi telvesi sürüyorum 15 dk bekletiyorum yikiyorum bide niveanin peeling yüz temizleme jelini kullaniyorum bukadar 🤗
Mihtesemanne 10082020 pijama ile dolaşmam evde kendimi hasta gibi hissederim eşofman giyerim yada tayt üstüne de bi tişört tamam 😂 saçım hep topuz öyle rahat ediyorum çünkü onun dışında temizligime dikkat ederim ama yüz yıkama jeli makyaj falan onlara zamanım yok bacım 😂
Filiztuana 10082020 sende bendensin duş alabiliyorsam ne mutlu bana ah o eski günlerim fönsüz ojesiz dışarı çıkmayan ben şimdi ne haldeyim☺️
10082020 Balkizlarim artık bitik hissediyorum kendimi hiçbir şey yapamıyorum maalesef sabah 6 da uyandı hala uyanık kahvaltı dahi yapamadım
Zeynep-hazar 10082020 ilk 4 ay tuvalet ihtiyacını bile gün de 1 kez yapardım dus mu of adı ne de derdim 4 ayda 10 kere oda haziran sıcağında doğum yapmıştım zaten oğlum 3 aylık olmadan eşim askere gitti cok zor zmanlardi şimdi 18 aylık arkadaş gibiyiz çok şükür bugünler geçicek oyun halısı falan alsan yada çıngırak falan alsan onlarla oyalansa
Balkizlarim 10082020 canım kendini topla bak benim 3 tane evladım var yinede güçlüyum anneyiz ne mutlu bize 😘
10082020 Balkizlarim hamd olsun şükür sebebi hepsi ama ya ben çok beceriksizim ya da çocuğum hiç fırsat vermiyor
10082020 Filiztuana duş lüks oldu ancak eşim evde olacak o bakarken girebiliyorum sonuç olarak hep bakımsızım ve bu durum beni çok rahatsız ediyor
Mihtesemanne 10082020 o yüzden o durumdasın kızım kolikti neler çekmiştim ay 😂 şimdi 18 aylık olacak daha rahatım diyebilirim