ZumrAsel Kızlar bebeğim 6 aylık ileri derece de kabızlık var, her şey denedim evde ama gecmiyo. Bana kabızlık için onerebilcegniz damla falan var mı? Şuan hastaneye gidemem, eczaneye danışıp alacağız. Lütfen önerinizi bekliyorum.🙏
Ata20 ZumrAsel sabah aç karnına zeytin yağı içir bir çay kaşığı ve sonra da düzenli olarak kefir içir yarım çay bardağı. Ama yine de bir doktora danış ben olsam ilaç kullandırmam
Kucukprensim ZumrAsel canım ben kabız olduğunda yulaf armut gün kurusu haşlayıp yediriyom çok rahat yapıyor bir dene istersen.
Ata20 ZumrAsel Ek gıdaya yeni geçtiysen o zaman zorlanıyorlar bir de 3 güne kadar normal. Beslenme tarzını değiştir biraz bakalım nolcak.
ZumrAsel antropologanne evdeki zeytin yağından verdim ama ne kadar saf bilemiyorum. Kayısı suyu armut vs elimde olan şeylerden hep verdim.
AZERbAYCAN Bağırsak düzenliği için biz probiyotik kullanıyoruz. Eczaneye bi sorun isterseniz olur derse sizde kullanın. NBL drop adı. Çok faydalı hem içeriği de sağlam
ZumrAsel Ata20 bende istemiyorum o yüzden epey bekledim evde denedim ama her şeyi alma şansım yok doktora gidemiyorum şuan. Mecbur kalıyorum yani.
ZumrAsel Ata20 canım 3 günü falan geçti. O yüzden endişelendim, her şeyi dr yemiyo malesef o yüzden zorlaniyorum.
Kucukprensim ZumrAsel ben etinin yulafini kullanıyorum gün kuruşunu da bimden almıştım çok az da zeytinyağı koyun icine
Ata20 ZumrAsel kefiri evde yapabilirsin doğal süt bulabilirsen, mayası da şok gibi marketlerde bile var bi dene derim
Oyku-59 ZumrAsel 10 tane kuru üzüm 10 kuru kayısı 1 hurma 3 karanfil Bi su bardağı su 15 dk kaynat 2 saatte bir Bi tatlı kaşığı ver bak kesin çare benim de kızım vahşetti herşeyi denedim bu iyi geldi