Deletedmom444 Beş buçuk aylık oğlum şimdiye kadar üç aylıkken başladı meme reddi direne direne.buraya kadar geldik nuk un alıştırma bardağını bile aldım kaşıkla yedirmeye çalıştım yinede kesinlikle emmedi bende aç bırakıp ağlatmak istemedim sağarak verdim ama ise başlıyorum cuma günü zaten sağacak mekan yok is.yerinde vakitte yok beş dakika kaybolsan anlayis gosterilecek insan da yok günde sadece 4 kere sağabiliyorum evdeyken zaten eskiden 90 çıkarken aralıklı sağmama rağmen saatler de geçse 30 çıkıyor zaten yetmiyor sağmayi da beklemiyor hipp combiotik veriyorum o kadar istedim ki sadece anne sütü ile iki yaşına kadar beslemeyi o kadar direndim ki olmayınca olmuyormuş içime o kadar büyük dert oldu ki ben yinede her şeye rağmen 6 saatte bir yani evde olduğum zamanlar sabah 6 da akşam 6 da, öğle 12 de gece 12 de sağsam sizce iki.yaşına kadar anne sütü verebilir miyim ? Çok mutsuzum çok üzgünüm
Burcutuna Ben 3 aydır doğduğundan beri sağarak veriyorum meme reddinden dolayı sizin sütünüzün azalma nedeni günde çok az sağmanız.tammen bitmeden 2 veya 3 saatte bir sağarsanız sütünüz çoğalır ben kendimden biliyorum eğer sağmanın aralıklarını açarsanız sütünüz azalır en önemliside düşünceleriniz azalır deyip üzülürseniz evet azalır