Merhaba arkadaşlar, çalışıyorum, bebeğim 15. Ayında. Artık yürüyor, etrafı daha iyi keşfediyor. Evde canı sıkılmaya başladı. Anneanne ve babaaane dönüşümlü bakıyorlar. Şimdiye dek anneanne baktı ama sanırım gün içinde sürekli tv açık :( biz hiç açmazdık saatlerce oynardık. Böyle olunca akşam eve gittiğimde fark ediyorum ondaki farklılıkları. Allah razı olsun olmasalar kime baktırırdık bilmiyorum bi yandan da. Geçenlerde “anne hava güzel olduğunda parka götür lütfen temiz hava alsın diğer çocukları görsün hep evde” dedim. Götürmüş ve orda gidip gidip çocuklara sarılmış :(( bizimleyken de arabada bile olsa çocuk görse el sallıyor.
Artık gelişimi açısından tedirgin olmaya başladım. Annem evde ne yapsa onu yapma bunu yapma üstüne dökme gibi kısıtlamalar getirmiş. Kendisi de yoruluyor anlıyorum. Daha çok yorulmak istemiyor.
Fazla uzattım. Sözün özü, düşündüm de acaba bu yaş grubu için 4-5 çocuğun olabildiği mümkünse temiz steril oyun grupları var mıdır? En azından haftada 1-2 saat götürsem? İzinli olduğum günlerde yapabilirim (gerçi şimdi haftasonuna yasak geldi ama). Bilemiyorum hareketlerindeki değişim, tv ye çok düşmesi, hep büyük gibi kanepede oturup kadın programı izlemesi filan çok üzülüyorum. Hiç böyle olsun istemezdim ama çalışmak da zorundayım :((