Esra_esra Merhaba anneler ben aptamil mama kullanıyorum ama çocuğumu kabız yaptı değiştirmek istiyorum siz hangi mamadan memnunsunuz paylaşır mısınız benimle 🌹😇
Cemirim Esra_esra merhaba bizde de aynı sorun var dı hipp combiotic kullandık çok memnun kaldık sindirimi çok kokay bir mama
2bebelianne__ Esra_esra kızım 2 aylık doğduğu günden itibaren sma optipro kullanıyoruz tok tutuyor hemde çok güzel kilo aldırdı bebeğime tavsiye ederm anne sütüne en yakın mama doktorumuz bize bunu önerdi
Epifenomen-gkc Esra_esra hipp kullandık biraz memnun kaldım tek sıkıntımız kusuyordu o da reflü kaynaklı imiş
Hacerhhz Bende aptalım kullanıyodm fakat bebeğim hem kabız oldu hemde gaz problemi yaşadık. hipp combiotic kullanıyorum çok çok memmnunum Hem doktorda hip önerdi çünkü aptamilde şeker var hipp organik
Berk2020Mert2008 Esra_esra gündüz 3-4 saatte 120 cc en son akşam 8 gibi içiyor gece 3 gibi tekrar içiyoruz sabah6/7 gibi uyanıyor yani 5 kere besleniyor
Kuzey03 Esra_esra ben humana kullanıyorum bir haftadır diğerlerine göre uygun ve anne sütüme yakın değerlerde kabız olmadı. Bebeğim doymuyordu kakada fazla yapmıyordu mama alalı her gün yapıyor. Bi yan etkisini görmedim hepsi buradads yorum üzerine aldım memnunum şimdilik.. görsel paylaşıcam https://imgyukle.com/i/TO2Z0q
Berk2020Mert2008 Esra_esra yok canım ilk aylarda daha doğrusu ilk 3.5 ay anne sütü ile gittiğimiz için mama günde 2 defa alıyordu 90 cc 2 ve 3. AydA mama çok içmedik 4. Aya girince meme reddi ile yaşadık ve asla emmedi sütüm azaldı sağdım içmedi ve mecburen mamaya döndük