durukusum06 urazinannesiii valla benimkinde çok şükür olmadı öyle birşey canım ben çok kullandım çünkü ama yinede sen bilirsin tabi
urazinannesiii Firdevs34 ben 1 defa verdim dayanamadım artık kıvranmasına etki etmemişti demek ki hemen göstermedi biz de etkisini canım
urazinannesiii Aysenurmiran ah canım kaç defa denedim bir doktor şırınga ile poposuna sık dedi onu bile yaptım ama işe yaramadı. 2 ay 19 günlük oldu
Aysenurmiran urazinannesiii 2 buçuk aydan beri bende o sıkıntı çekiyorum şuan 6 aylık oldu halen öle yapmıyorum kağıt havlu ile ucunu sivri yapın iyice gezdirin poposundan gelir biraz tuvalet pozisyonunda tutun ben çok faydasını gördüm halen öle yapıyoruz ve birde reclax diye bir damla kullanmıştım
urazinannesiii Ayyy kızlar oğlum uyandı altına bakayım dedim bi de ne göreyim kakasını yapmış nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam size 🤭
urazinannesiii Aysenurmiran ben onu kulak çubuğu ile denemiştim canım ama kağıt havlu hiç aklıma gelmedi
Aysenurmiran urazinannesiii ilk bende öle denedim o hiç olmuyor canım ucunun ince olup iyice ilerlemezi lazım