Pozitifmom zehranur01 benim oğlumun bir gözü sürekli öyleydi. Göz doktoruna götürdüm. Göz yaşı kanalı tıkalıymış. Bir yaşına kadar muhtemelen düzelir eğer düzelmezse ufak bir operasyonla açıyoruz dedi. Masaj önerdi. Göz pınarı tarafından burnuna dogru masaj yapıyorum
zerroya zehranur01 göz kanallarına masaj yapın sürekli ılık çayla tampon yapıp silin tıkanıklık olabilir kanallarda sakın anne sütü damlatmayın ama
Gul34 Göz doktoruna götürün ihmal etmeyin benim oğlum 3 aylık olacak hala var ben sütümle siliyorum ama doktor daha önce damla vermişti onu kullandık
Esraabozdemir09 Göz pınarına günde 30 kere masaj yapın ( serce parmağınızla aşağı yukarı bastırır şekilde ) hemen geçecektir . Göz damlası anne sütü bir işe yaramıyor malesef 🤷🏻♀️
Naagii zehranur01 benim oğlumda da vardı 9 aylık olana kadar geçmedi sonra birdenbire geçti hergün fırsat buldukça masaj yapın kaynatılmış ılımış suyla pamuk yardımıyla silin bi de banyo yaptırırken de hafif bi masaj yapın gözüne sıcak suyla geçecektir Allah’ın izniyle 🙂
Esra4646 zehranur01 bizdede olmuştu 2.bucuk 3 aylikken ılık çayla ve pamuk ile sildim bir iki güne gecti
Aysegul1aren Bizimde öyleydi 2 bucuk aylik olana kadar gitmedgimz doktor kalmadi en son gittiğimiz doktor ilac verdi kullandiktan sonra gecti simdi 3 ayligiz cok sukur yok
Filiztuana zehranur01 canım benim oğlum da ilk doğduğunda oluyordu çapaklanma ılık suyu mendiline doküp siliyorum birde masajj yapıyordum 4 güne geçti