Busramusti Ya ben sütümü sağarak verdiğim için mi bu kadar sarktı göğüslerim yoksa emziren annelerinde sarkıyor mu ?
Mmmxrayyy Busramusti emiyo oğlum ilk başta sagdimda verdim ama sürekli sütyen takarım dikkat ederim fakat sarktı işte bildiğin nene memesine döndü hiç beğenmiyorum
Leman01 Busramusti annelerimizin memelerini düşünürsek geri eski haline gelmiyor bence benimkilerde sırt üstü yatınca bir birine küsmüşler gibi ayrı taraflara yayılıyorlar . Benide bu durum çok rahatsız ediyor
Seli_m mine-s hiç toparlanacağa benzemiyor, benim de aşırı büyüdü ve sarktı, artık bebeklere kurban verdik😄
kahvekokusuu Ilk ay kaybetti sertiligini ve sarkti benimde😔 bebegim 2bucuk ay aktif emdi sonra sütüm kesildi halen emiyor bebegim birakmiyor beni ama emmekten oldugunu sanmiyorum ben birdaha eskisi halina döneceğini hic sanmiyorum
Busramusti Seli_m valla benim büyüktü zaten iyice büyüdü ve sarktı şu süt işi bitsin ameliyat olucam hiç beğenmiyorum kendimi
mine-s Busramusti ben de bebiş emerken dalga geçiyordum eşime diyordum gelen altınlar benim meme tamir parası kim ödeyecek bu memelerin parasını diye gerçek olacak öyleyse
BademsMam Busramusti benimde göğüslerim 85 di 95 oldu kocamanlar ve büyük oldukları içinde çok sarktılar. Eskiden spor yapınca göğüslerim toparlanmıştı. Şimdi tekrar deneyeceğim bakalım etkili olucak mı