Tuba Alyamom1 Sezeryan/Normal doğum fark etmiyor. Eğer emziriyorsanız bir seneye kadar da sürebilir, kırkınız çıkınca da hemen olabilirsiniz. Hiç belli olmuyor😁
asya00 Alyamom1 evet çok değişiyor o vücütdan vücüda. Ben 5 ay olmadım bana 1 yıl daha hasta olmazsın dediler 5.ayın sonunda oldum
Ipekkaracabarslan Alyamom1 kişiden kişiye değişiyor bol bol su için bende sezeryanliyim ve hareket edin kan dolaşımı hızlansin
Bahar21 10 ay oldu hala olmadım aman bence böyle daha iyi kafa rahat tabi sağlık açısından durum ne bilmiyorum
Gokcen Alyamom1 canim 40 kimiz cikti bi sure sinr oldum .emziryoru.m ilk olmam baya zor gecti. Baslamasi bi hafta surdu. Bi hafta basladi bitti dedim. Dus aldim. Bi kacgun sonra yeniden oldum🤦♀️ bu ikinci olususum bu daha iyi gecti ama onceki adet oldugumdan farkli yinede . Vucut 9 aydr olmuyo tabiki . Onjn zorlugu olck . Bunye meselesi canm
CanselMete @Alyamom1 kişiden kişiye değişiyor bir de emziren anneler hormonlardan dolayı daha geç oluyor dediler ama ben sezaryenliyim emziriyorum 4. ayda oldum