Isilayz Yebi dogan bebeklere d vitamini illa kullanmak gerekli mi onu kullandgmzdan beri cok huzursz bebegmz
Agzoro Isilayz evet mutlaka kullanılması gerekiyor. Hangisini kullanıyorsunuz sağlık ocağının verdiği paraben içeriyor. Biz wellcare kullanıyoruz doğduğundan beri. katkı maddesi içermiyor
DilaraYigit1 Ocean kullanıyoruz bizde , kemik gelişimi Bıngıldak kapanması için vs kullanmak şart 1 yaşına kadar
Ikraelo DilaraYigit1 benimkide 400 banada 400 ise 3 puf damlalı benimkisi 1000 ise 1 puf kullanmam gerekiyormus ondan sordum size
DilaraYigit1 Ikraelo baktım şimdi 400 ama 1 puf dedi doktor dün 🙄 anlamadım ben bunu ben ortasını bulup 2 puf vericem ya bı zararı olmaz herhalde 🤦🏻♀️
Gamzeekra DilaraYigit1 bende ocean kullanıyorum 1 fıs yapıuorum 400 olduğu için yüksek 1 fıs yeterli yani
MasalsMommy Isilayz Sağlık ocağından verileni kullanıyorsan bu şikayet çok var canım. Başka d vitamini kullanabilirsin. Bi-bac kullanıyoruz biz içeriği temiz bebeğim de severek içiyor
Isilayz Evet saglik ocagindan verileni kullandim ertesi gun cocuk huy degistirdi resmen bu kadar etkilicegini tahmin etmemistim kontrole gittigimzde doktora soylucem baska bi marka soler belki
Ikraelo Gamzeekra bende ocean kullanıyorum 400 düşük o yüzünden 3 puf kullanıyorum onun 1000 ıu olanı var o yüksek o da 1 puf diye söylendi
Gamzeekra Ikraelo 1000 olan yetişkinler için 1 puf 400 de bebekler için 1puf bende bu şekilde kullanıyorum 1000 kendimize 400 bebeğimize