Ipekkaracabarslan Merhaba cnm annelerimiz benim bebeğim şuan 4 aylık ve uyuduğu zamanlar hirilti yapıyor nefes darlığı gibi doktor dedi ki bu burun kuruluğu dur izotonik şu verdi hep burnuna sıkıyorum benimle aynı sorunu olan var mı çok üzülüyorum 😔
Mrv-_- Ipekkaracabarslan odayı da nemlendirin muhakkak, kaloriferleriniz petekliyse üzerine bir tasla su koyun.
Mrv-_- Ipekkaracabarslan evet canım serum fizyolojikten daha etkili çünkü o da bikaç saat sonra kuruyor, buhar makineleri de var güzel nemlendiriyor odayı gece boyunca onlara da bakabilirsiniz.
Ipekkaracabarslan Mrv-_- bu kış öyle yapacam Allah razı olsun ee bu kuruluğu normal mi geçici bir rahatsızlık mi
Ulumil Bende aynı dertten muzdaribim daha bir saat olmadı serum fizyolojikle burnunu acali uykusundan uyandı şimdi hiriltidan 🤦 kışın cekicez böyle hep heralde buhar makinesi aldım ben icinede lavanta yagi damlatiyorum o rahatlatiyo
Ipekkaracabarslan Ulumil ay kıyamam ben 😔 evlat olunca çok insanın içi acıyor keşke biraz ciğer acı olsaydı ee bebeğiniz kaç aylık 🤤🤤🤤
funny34 Ipekkaracabarslan başucuna koyun odadaki mikrobu kırar burnunu açar farketmez benm ki 3 aylık sorun olmaz
Mrv-_- Ipekkaracabarslan ❤️ çocukta bir rahatsızlık yok, odanın nemi iyi değil ondan oluyor, gündüzleri normal dmi?