Serife58 İyi akşamlar.Elinde baby plus çiftli elektrikli göğüs pompası olup bozulan falan var mı acaba ?sadece bir kaç parça aparatı lazım satan varsa almak istiyorm.
Mom104 Serife58 Yetkili servisine sorabilirsin canım ben geçen sene eski avent makinemin tüm aparatlarını değiştirdim ama biraz maliyeti oluyor
Serife58 Mom104 canım görüştüm ancak makineyi garantiye gönderirseniz belki parça temin edebiliriz dediler ama ben o garanti sürecini makinesiz geçiremem o yüzden böyle bir çözüm bulmaya çalıştım
Mom104 Serife58 Yok hayır garanti sürecinden bahsetmiyorum ben aventin servisine gittim ağız başlığını hortumlarını ücret karşılığında hemen temin ettim sizde öyle yapabilirsiniz 🌺
Serife58 Mom104 e bebekten almıştm şubeyle görüşünce böyle dediler baby plus e bebeğin markası ayrı bir servisi varmıdır ki acaba onunda
Mom104 Serife58 Evet canım var bende babymall den almıştım parça temini için orayla görüştüm eksik bilgi verdiler ben ankarada ki yetkili servisle iletişime geçip ücret karşılığında almak istiyorum dedim aynı gün malzemeleri teslim aldım