Bebislihayat Gece gündüz ayrımı var ama gece uykusuna geçene kadar ömrümden ömür gidiyor yaklaşık 2 saat sürüyor gece uykusuna geçişi. Tam uyudu diyorum tekrar uyanıyor böyle gidiyor. Sizde de böyle bir durum var mı?
Sisi Bebislihayat kac aylik bebeginiz? Benim kziimda oyle idi 3. Ayindan sonra duzeldi en fazla yarim saat suruyor uyumasi. Uyku rutini yapiyor musuniz?
Melike13 Bebislihayat bnim kizum 4 ay 20 gunluk 1 haftadr duzen oturtmya basladik gece 10 yada 10 bucuj gbi uyuyo gece de 2 yada 3 kez emmek icin uyaniyor ve sabh 8 bucukta uyaniyor gunduz daha fazla oyun oynmya calisyrz daha fazla uyanik kalmsna dikkat edyrm
asel_asya61 Bebislihayat ben de öyleyim malesef. 8de sallamaya başlıyorum tam uyudu deyip yatağına koyuyorum birkaç dakika sonra ağlayarak uyanıyor. 2 saat sürüyor böyle😭 gündüz uykuları da çok kısa oluyor 30 dakika en fazla.4 aylığız ama hep böyleydik😔
Deniiiizzzzz Erken ya da geç uyutuyor olabilir misiniz bebeğinizin uyku perdesine yani ayına uygun şekilde uyanıklık süresine dikkat ediyor musunuz ?
Bebislihayat Deniiiizzzzz erken 3 ay 15 günlük bebeğim erken uyutuyor olabilirim belki 10 gibi uykuya geçiş oluyor. Ama saat 8 de başlıyor gözlerini kaşımaya esnemeye bilemedim bende...
Bebislihayat Sisi 3 ay 15 günlük bebeğim. Uyku rutini altını değiştirme, kıyafeti değiştirme sonra beyaz gürültü ve loş bir ortam yapıyoruz.2-3 gündür böyle oldu. Bugün daha iyi ama başında bekledim tam uyanacak gibi oluyor beşşiği sallıyorum uyanmadan
Ebnifa Aynen benimde oyle oluyor. Banyo emzirme derken sekizde gozlerini yumdu. 20 dk bekledim ara ara uyandi geri uyuttum. Ciktim odadan 20 dk sonra uyandi. Aglamaya basladi. Sallamaya basladim mecburen. Hala salliyorum 2 saattir uyutamadim yani.
Bebislihayat Ebnifa başında bekliyorum bende tam uyanacak gibi oluyor beişiği sallıyorum. Derin uykuya geçti sanırım...
Bebislihayat Melike13 aslında sizinkine benziyor yatış kalkış saatleri gece uyanma sayısı bile... o zaman erken uyutuyorum ondan yatıyor kalkıyor sürekli sonrasında 10 gibi uykuya geçiyor
Sisi Bebislihayat gece buyuk tuvaletini yapmafikca altino degistirme canim. Birde dedigin gibi uyku rutinleri olsun odanin isigi cok hafif olsun. Gecede hic konusma.uyku tulumu banyo masaj spor basil istersen bir rutin olustur. Benim kizimda boyle boyle alisti 1 ayda. Merak etme sen devam ettikce o aliscak saati gelince baslicak mizmizlanmaya. Ve de daha kisa surede uykuya dalacak. simdi 7 de uyur gece 2 ye kadar sonra da 5 te uyanir 7de gune baslariz zaten:)
Ebnifa Bebislihayat aynen benimkide 10 da gecti derin uykuya bi bucuk saaat fln salladiktan sonra yani bunu goze alcaz heralde varmiki cozumu bilen varsa soylesin