poncikannesimlk Gaz sancısı ve kabızlık için nurse harveys colex kullanan anneler var mı bir şişe 4 haftalık kullanım için 4 hafta dolunca atılıyor bitince tekrar kullanan anneler var mi kullanmam da bir sakınca olur mu
Ipekkaracabarslan poncikannesimlk kader arkadaşı mı buldum bence benim bebeğim 4 aylık 2 haftadır kabızdi doktor önerisi nurse aldık iyi geliyor mu büyük tuvaletini yapmaya yardımcı olun lütfen çok üzülüyorum doktor bağırsak tıkanıklığı olmuş dedi
Pixel poncikannesimlk Anım nurse harvey colex içindeki şırıngayla 5ml çekip günde 2 kere veriyordum ben. Onu içer içmez karnı guruldayıp kakasını mutlaka yapıyordu gazı da çıkmış oluyor. Bu şurup ağızdan çıkarırken gazı baya büyük çıkartıyor adam gibi. 2 ay sürekli kullandım şimdi 4 aylık hiç gazı kalmadı doktor gaz sancısı olunca ver dedi. Haftada 1 falan oluyor ozaman veriyorum. Bizim gaz sancısını geçiren tek şey bu şurup olmuştu.
ArasAybarsMoM poncikannesimlk ben nurse colexi maflor damla ile kullandim tam 3 sise bitirdik duzenli kullanim gerekiyor cok iyi gelen bi surup gunde 3 kere cay kasigi ile verdim ben
poncikannesimlk Ipekkaracabarslan Destekleyici oluyor canım o ilaç içtiklerinde rahatlıyorlar ve gaz sorunları ortadan kalkıyor kabızlığını da yapması için destekliyor
Ipekkaracabarslan poncikannesimlk benim damla 2 aydır kabizdir 13 gun once tuvaletini yaptı gerisi yapmıyor 🤦♀️