Medine722018 Mrb kızlar Bebeğim 2 aylık ve bazen bir saatte saydığım kadar 80 doksan kere hıçkırıyor bebeği öyle oluşta doktora giden var mı?
Mervebtnrr Medine722018 benim kızım 15 dakika hickiriyo anne karnindada öyleydi 😊 bana midesi genisliyo dediler ama ne kadar doğru bilemem
Htcomerasafyuce Medine722018 hickirmasi iyi diye biliyorum canm hem doktoe demişti hem buyuklerimiz söylemişti benm oglumda 3 aylik bazen gunde 1 kac kez bazende 1 ke bi 5 10 dakika suren hickirik olur
Pinkoloji Medine722018 benin kizimda oyleydi. 6. Aydan sonra geçti. Şimdi 8 aylık en son ne zaman hıçkırdı hiç hatırlamıyorum. Korkma bişey yoktur normaldir yani.
mavisilegamzeli Benim oğlum 10 günlük oda hıçkırıyor acaba kusacak mı diye bekliyorum kusmuyor korkuyorum çok içten geliyor ses.
Medine722018 Mervebtnrr benim kızımın da karnı büyük doktor gaz dedi hıçkırığı o an unuttum söylemeyi😒
Berdemal benim karnımda da çok hıçkırırdı kızım 3,5 aylık oldu hala hıçkırır ama öyle böyle değil hemen emziriyorum geçiyor bazen emmek istemiyor uzun süre geçmiyor ama kötü bir durum değil anne karnında nasıl normalse doğduktan sonra da çok normal