nickimikili Merhaba arkadaşlar, oğlumun göz akında kırmızı bir nokta farkettim 7 aylığız sizede oldu mu ne zaman geçti? Göz zarını çizdiğini düşünüyorum ama içim rahat etmedi size danışmak istedim 🥺
Elfffcnnn nickimikili gözde leke normal değil canım bi göz doktoruna göster yeğenimde vardı doğuştan ilk ben farketmistim hatta 1 yaşından beri gözlük kullanıyor yavrum ihmal etme
Mom44 nickimikili bende de var canım gittikce göz bebeğime doğru yaklaşıyo randevu alıyorum alıyorum iptal ediliyo hemen kırmızı benek gibi.birsey haftaya gideceğim inşallah tekrar randevu aldım 🤦🏼♀️
Elfffcnnn nickimikili bi kac gün takip et bi bak geciyomu ona göre götürürsün o zaman ama göz önemli ihmal etme canım
nickimikili Mom44 neden oldu acaba bir fikrin var mı? Keşke bende olaydı da oğlanda olmasaydı iyidi 😅
Mom44 nickimikili benim görüşüm tabi ki hiçbir doktora görünmedim ya darbe aldım ya uykusuzluktan yada stresten büyük ihtimal 🤷🏼
Mom44 nickimikili yaa benim burun eti problemim var ameliyat geçirdim ama tekrarladı şimdi bir hapşırma ya başlayayım sen de 10 ben diyeyim 20 kez hapşırırım 😂olabilir hiç aklıma gelmedi araştırmak tekrar ameliyat olucam sütten kesince oğlumu inşallah
Mom44 nickimikili deneme yanılma ile bulduk mu dersin 😂doktor şart tabi ki şifa versin dizede rabbim 🙏
nickimikili Mom44 aminn vallahi on dk önce yoktu on dk sonra eşim bir baktıki bir nokta hayret ettik tırnakları uzamış kestirmiyor hep 8 taneyi kesiyoruz ikisi kalıyor ondan şüpheleniyorum 🥺