Svgmbglmglp30 Merhaba güzel anneler, çocuğum 1.5 yaşında ama çok ciddi uyku problemimiz var. Sizlerde benim gibi misiniz? Nasıl çözüm buluyorsunuz yardımcı olursanız mutlu olurum❤️
Amineninannesimine Svgmbglmglp30 ben uyku egtmi aldm ama sabredip devaö edemedm ama cok faydasını gordum tekrar baslycm hamileym mecbur ogrenmesi lazm isterseniz size bana gelen video ses kayıtları vs atabilirim
Zamanlagelen Svgmbglmglp30 sabah erken kalkıyor musunuz ? Tek uykuya düştünüz değil mi ? Gün içinde enerjinizi atabiliyor musunuz ? Hergun yarım saatte olsa dışarı çıkıp hava alıyor musunuz ? Bu ayda genelde kuzular gündüz 1 - 3 arası 2 saatlik bir uyku akşam da 8.30 9 arası yatış yaparlar.Gun içinde uyku duzeniniz nasıl acaba?😊
Svgmbglmglp30 Mom9 Merhaba öncelikle, çok erken yatıyoruz çok erken kalkıyoruz gündüz çok uyumak istiyoruz ama gece 6 bzen 7 kere kalkıyoruz sabah 6da uykumuz sonlanıyor
Svgmbglmglp30 Zamanlagelen Sabah 6 da kalkıyoruz köyde yaşıyoruz temiz havamızı alıyoruz, günde de sabah 10 gibi uyuyor 11 de kalkıyor bir daha da 3ten 4 e kadar bazen 5e kadar uyuyoruz. Ama akşam saat 8e gelmeden tekrar uykumuz geliyor. Uyutmamayı geç uyursa geç kalkar belki dedm sabah yine aynı saatte ayaktayız 😌
Mom9 Svgmbglmglp30 18aylık bebeğin tek uyku yapıyo olması lazım ayına göre. 2-2.5saatlik.güne erken başlaması güzel tabi saat 7ye doğru olsa daha iyi olur. 6da kalktığı gün 12de öğlen uykusuna yatırın saat 2ye 3e kadar uyuyabilir. Sonra akşam uykusuna 20.00-20.30 gibi başlarsa sabah uyanma saatini belki geçe çekebilirsiniz bu şekilde. Uyku düzensizliğinden dolayı sık kalkıyodur. Kızım 15aylık benim hala iki uyku yapıyor. Toplam 2.5saat kadar uykuları. Akşam 20.30da uykuya geçiyo sabah 07.30 gibi kalkıyo. Fazla ya da az uyutmak geceleri sık uyandırabiliyor.
Svgmbglmglp30 Mom9 Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için şuan mesela emme emme diye uyku istiyor uyutuyorum mecburen uykusu uzun sürmüyor haliyle akşam üstü bi daha uyumak istiyor ama birde dediğiniz giibi deneyeceğim