Aysegulemiraras Millet kilo vermek ister ben de kilo vermekten korkuyorum ideal kiloma zorla ulaştım cunku . Boyum 1.77 kilom 65 felandi 62 ye düşmüşüm. Boyum uzun olduğu icin zayıflık yakışmıyor. Emzirdikçe de çok kalori yakıyorum. Biraz daha kilo almam lazım. Yardim edin hanimlaarrrrrrr😊
Baynimir Aysegulemiraras bende 47 ye dustumm hala veriyorum bu gidisle 2 yilin sonunda 30 kilo kalmaktan korkuyorum 😑
pasaninannesi Aysegulemiraras ahhhh ahhhh bi gün bende böyle bi durumdan şikayetçi olurum inşallah 😂😂😂😂😂 bende emziriyorum ama Yok yanı fazlasını da yiyorum gitmiyor 😂
Yesimgulcakir Aras61 😂😂😘😔 bnde 55 ile hamile kaldım 67yle doğurdum doğumdan sonra 59a düştüm şimdi 65 kiloyum oğlum 4 ay 19 günlük ,yanı bende emzirdikçe şişenlerdenim 😂😂
Aysegulemiraras Şuanki kilomdan memnunum aslinda fiziğimi herkes cok beğeniyor ama kilo kaybedersem kotu durabilir suanki kiloda kalsam sorun yok benim icin
Sisi Aysegulemiraras diyetisyeme git istersen canim. Sana uygun beslenme programi verir Kilo koruma odakli
Esilam Aysegulemiraras evet bende mutfağın önünden geçtiğimde kilo alıyorum evlendiğimde 48 kilo idim şimdi 70 🤦♀️😂
Bahartunali SdCkmk sizide çok komik gelmiş sanırım sizdevtaoip yeseydiniz keşke insanalrla dalga gecmek geninizdemi var ?
SdCkmk Aysegulemiraras canınız tatlı istemiyo mu acaba? Bende emziriyorum ve çok fazla tatlı tüketmeye başladım, haliyle kilo da alıyorum. Belki biraz tatlıya yoğunlaşsanız sizde alırsınız 🙈
Akasyaa SdCkmk Bu tatlılar bizi yakacak 😩 Artık tatlı yemek istemiyorum ama sürekli tatlı çekiyor canım 😏
[silindi] Aysegulemiraras bence emzirme ile ilgili bir durum değil bu troid Hormonlarınıza baktırın derim onunla ilgili olabilir
EceSultan Aysegulemiraras postun benim ve kilo veremeyen tüm Kadınlar için sinir bozucu😂 sinir oldum inşallah daha çok kilo verirsin😂😂😂