Akbaba Kizlar 2 gün oldu doğum yapalı 35 haftada doğum yaptim oğlum kuvezde şuan sutumu istediler sagip götürdüm daha sonra senin emzirmeni denicegiz dediler böyle denilip kaç gün sonra çıkardınız bebeginizi
simsekmevlude Akbaba benim ikizlerim 7 gün kaldı..34.haftada doğum yaptım 3.gün emzirme için çağırdılar 7.günde çıktık 😌 İnşallah erkenden çıkarsınız sütünüz bol olsun inşallah
ArasAybarsMoM Akbaba bizim emzirmeye cagirdiklarinda kuvezde 9. Gununuzdu Baktilar emme refleksi guzel 5 gun sonra taburcu olmustuk
kagan-91219 Akbaba bende 35+5 de dogum yaptim 1 hafta kuvezde kaldi daha sonra evimize geldik cok sükür Allah bir an once sizide kavustursun insallah 🙏
Esraraz Akbaba emzirmeye çağırdıklarında deniyorlar çocuğun emme refleksi yerinde mi diye eğer emerse 2 3 gün daha emzirmeye çağırıp çıkarıyorlar. Yani bende öyle olmuştu. Hemen kucağınıza alırsınız inşallah zor bir dönem ama emin olun geçiyor 🥰
Sumay_61 Esraraz bende 35+5de dogum yaptım 2500 kg ama bana emzirme filan yaptırtmadılar sagıp verdım biberonla besledıler tam 1 hafta sonra verdıler oğlumu inşallah sizinki de hemen cıkar ❤️
Akbaba Sağolun arkadaşlar banada 1 hafta 10 gune çıkar dediler aldıklarında.Bende beklemedeyim hayırlı haberler alırım insallah