Aryaarya 4 aylıktan beri gece kaka yapmazdı 2 akşamdır uykusunda kaka yapıyor. Normal mi? Var mı böyle olan
Hohomoromu Aryaarya ishali ya da herhangi bağırsak sorunu var mı acaba benim kızım gece kaka yaptığı dönemde bağırsakları mikrop vardı oyuzdn yapiyordu ateşi hzuursuzlugu vs var mı ya da günde yaptığı kaka sayısı çok arttı mi
Drkalpp Aryaarya canım bebeğin düzeldi mi biz de 6 aylıgız aynı durum bizde de başladı gece kaka yaptığını hiç görmemiştim daha
Aryaarya Hohomoromu biraz arttı 3-4-5 kez yapmaya başladı. Ne sorun varmış bağırsaklarında. Nasıl anlaşıldı?
Aryaarya Drkalpp doktor probiyotik kullan dedi. Gece kala yapması bitti ama kalasında ipliksi şeyler görüyorum bazen. Yani hareketsiz. Yemeklerin lifleri mi yoksa kıl kurdu falan mı bilemiyorum
Drkalpp Aryaarya bizim her emme sonrası gece bile uyanınca yapmaya başladı hiç yapmazdı enfeksiyon filan mı var diye korkuyorum ben de açıkçası doktora götürmek de istemiyorum ama böyle devam ederse pazartesi götüreceğim
Drkalpp Drkalpp neden oluyormuş acaba doktorunuz belirtti mi bu arada teşekkür ederim cevap verdiğimiz için