Ceydakoruc Annelerim dün ki postumu hatırlayan vardır, kızım günde 5-6 kez kaka yapıyor ve aşırı pişik oldu, şuan acildeyiz kaka kan ve idrar istedi doktorumuz, kan ve idrar verdik ama daha evden çıkmadan kakalı bezini aldım şimdi nasıl yaptırabilirim?
Eymen-ege Ceydakoruc karin masajini deneye bilirsiniz ve emzirin bizde iki gun önce kaka tahlili verdik emzirmemi soylemisti doktor
Deletedmom14 Ceydakoruc kulak çubuğunu zeytinyağına banıp poposunu uyarın. Daha ittirirken yapardı oğlum, dikkatli olun .Geçmiş olsun bu arada🙋♀️
Woody Ceydakoruc 5 6 kez yapıyorda muhtemelen gece veya sabah yapar zaten. Yaptıgında eşiniz götürür hemen
Mom299 Ceydakoruc ceydacım kayısı suyu içir diycektim ama Hastanede oldugunu yazmışsın orda bulabilirmisin bilmem yada eşin eve gelip kakalı bezi alsın belkide öle daha kolay olur işin gecmiş olsun🙋♀️
MinnakAsel Ceydakoruc siringayla poposuna zeytin yağ sık 2 ml kadar hemen yapiyolar kızım yapamayınca öyle yapıyorum çok isime yaradı
Deletedmom76 Bebek yağı veya zeytinyağı sürüp kulak cubugu sokun cok nazik şekilde çok ileri ittirmeden
bett12 Ceydakoruc ayy bn bi kakalı bez için 3 saat beklediğimi bilirim….İnşallah aynısını yaşamazsın canmm
Yagmurbusra Ceydakoruc kuzum eğer götüreli yarım saat olmadıysa zaten onu tahlil için örnek alabilirsin
ozlemikka Bebek yagi ve zeytinyağı oneren olmus ama tahlil verecekseniz sonucu etkileyebilir diskiya karisacagindan.