Bilge58 Akcabeytas o senin bebeğinde o etkiyi yaratmış. Ben doğduğundan beri kullanıyorum hiç öyle problemimiz olmadı.
Jutenya2020 yenidoganhemsiresi benim içerikleri hakkında bilgim yok ama öyle demişti yanlışsa kimse uygulamasın tabi
mom093 TospikOglusum kan ilacı yerine 1 çay kaşığı pekmez veriyorum burada bir kaç arkadaştan okudum kan ilacı iyi gelmiyormus diye
TospikOglusum mom093 bir çay kaşığı pekmez asla kan ilacinin yerini tutmaz canm lütfen arastr doktorunla görüş kan ilacı çok çok önemli en az 1yasina kadar gerekirse 3yasina kadar takviye amaçlı kullanılmalı ama yinede sen bilirsin
yenidoganhemsiresi mom093 pekmezim kan yapması için litrelerce tüketilmesi gerek derdi bir uzman doktorumuz…
Deletedmom413 mom093 Kan ilaci yerine pekmez veren bir anne olarak yaziyorum. Cok pismanim ✋ Kizimda kansizliga sebep oldum ve suan ekstra takviye aliyoruz.
Momsblue Akcabeytas eğer 6 aydan büyükse, kuru kayısı ve armutu tencereye alıp su ile haşlayın, yumuşayınca taneleri ve suyunu blender edin ve çocuğunuza yedirin faydası olur, ama ek gıdaya baslamadiysa henüz telaş etmeyin 8 güne kadar kaka yapamaması normal
mom093 TospikOglusum ya aslında veriyordum burada ki anneler bebeğimin kakasinda kan gördüm vermeyin yazmışlardı bende korktum vermeye açıkçası
Esme Leonmam hiçbirşeyin içeriğini bilmeden el kadar bebekleri kimyasala boğmak akıl işi değil gerçekten beni cahil kılan bilim insanları 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Mircet Akcabeytas ben nbl nin kullanıyordum yine de kabız yaptı bebekten bebeğe değişiyor ister pahalı olsun ister ucuz
DilaraMelisa Mircet Memnunum :) ben ocean istemiştim ama doktorum bunu verdi.Demir damlamız ocean mikrofer
Merveges Akcabeytas canım bebek yağı ile karnına masaj yap ve bacaklarını hafif karnına çektir ben yapamazsa öyle yapıyorum 1 saat içinde yapıyor üstelik mama ile besleniyor bebegim
Bahareyhan Akcabeytas herşeyi didikleyen ben o damlayı hiç araştırmamıştım bizde aynı sorunları yaşadık yağ verdim masajlar herşeyi denedim ama o damlayı kullandığım sürece etkili olmadı ocean 400 ünite kullanmaya başladım maşallah hiç sorunumuz yok
Ftmaasya Meriwa aynen Bnde o damlayı kullanıyorum kızıma hic kabız olmadi şükür bence değişiyor etkileri🙏
Esilaprenses Eymo yanlış bilgi vermeyin lütfen direk ağzına zeytin yağı vermek ölümle sonuçlanabiliyor çnkü direk yutamayp boğazda kalıyor nefes alamıyorlar emziriyorsanz sütünüze katn yada mamaya .
Nehirtugba Akcabeytas sızın bebeginize yaramamis bizede paralı olanlar yaramadi ne hikmetse en son doktorumuz birde onu deneyelim dedi vallaha çok memnun kaldık biz