Uuy Kizlar ben 24. Eşim 29 yaşında. Sürekli elinde tel veya kumanda bizimle ilgilenmiyor çok fazla. Çocuk yüzüne bakıyor ilgi istiyor koşuyor yakalasin falan diye bakıyor sonra yine tele dönüyor.. sürekli bir kavga haline geldim sinir oluyorum çünkü artık .çocuk olunca mi değişti blmiorum evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım. (Bilinçli şekilde yapmış ) ama smdi ona bakmak zor geliyor resmen . Acaip bıktım ondan . İlgisiz sorumsuz . Her hafta sonu maçı oluyor zaten. 9 da uyur 6 da eve gelir 3 saat bir muhabbet yok konuş hatrimi sor hayallerimi sor. Napcm ya boşanma davası açsam avukat mi tutmam lazom ne kdr nasıl olur bilmiyorum 2 buçuk ylik evliyiz
Uuy GoGirl o yine aynı kalır değişmez. Sıkıldım ondan . Akrabaları ailesi çok önemli susmaz bize gelince yorgun 9 da uyur
Uuy Yaşı 30 a geliyor ondan mı bilmiyorum böyle sürekli bacaklari ağrır halsizim der işten geldim yorgunum der ee çocuk ne olacak oyun istiyor seni istiyor yorgunsan bende yorgunum diyorum tinlamiyor acaip bunaldım bu insandan.
DilaraYigit1 Ay ömür mu geçer böyle , tedavi olması gerekiyor eğer yine düzelmezse sonu ayrılık gibi , yazık günah o çocuğa ve size . Bakıp ilgi göstermeyecegi çocuğu neden yapmış ki , deli saçması. Umarım bı an önce çözüme kavuşur
Uuy DilaraYigit1 kesinlikle öyle. Şimdi zor gelir oldu. Sen buna nasıl bakıyorsun diyor. Yemek yemeğe gidiyorum içeri. Gel oynayalım oğlum o yesin diyor bakıyorum yerde spor yapıyor çocuguda yanına alıp yatırıyor zorla. Sonra diyorum napysin falan.. sonra tamm gel oynayalım diyor 2 dk aonra bakıyorum yerde yatıyor yattığı yerden oynamaya çalışıyor.
DilaraYigit1 Uuy püü ona . Anne baba olmak fedakarlık emek azim ister . Hiç biri yok maşallah ne deyim ki …