Karyakrcr Bebeğim 3 aylık aptamil mama yiyor doğduğundan beri ama 2-3 gündür zorla veriyorum diliyle itekliyor neden olabilir acaba mamayımı sevmiyor artık nasıl besleyeceğimi bilemedim
ZeySu Karyakrcr Atak haftasına denk geldiyse ondan istemiyor olabilir. Karanlıkta vermeyi denesene bı belki alır etrafa bakmaktn istemiyor olabilir. Etrafı kesfediyorlar herşeyin farkındalar artık, karınlarını doyurmak 2. Planda kalıyor☺️
Karyakrcr YeldaKuzey geceleri tam yiyor uyku arası gündüzleri artık zorla yedirir oldum yani 3 aylık 90 cc veriyorum kimi zaman bitirmiyor kimi zaman bitiriyor
Karyakrcr ZeySu çok doğru kafasını çeviriyor birde verirken uykuda alıyor bende mamayı mı sevmiyor artık diye düşünmüştüm
kuzeymiraa Büyüdükçe mama ayırdımı yaptıklarını duymuştum başka mama deneyin ben hipp kullanıyorum memnunum
Karyakrcr kuzeymiraa evett aklıöa buda gelmişti eğer devam ederse mamayı değiştircem kilo alımı nasıl hipp te
Karyakrcr canimoglum_2020 bu aralar evet 10 dkda olsa zaptedebiliyorum çizgi filme bakarken ama mamayı ağzına verince yine itekliyor 😢
Misseli Karyakrcr Bizde aynıydık.Mamayı değiştirdim bir ikincisi sallanarak ve kolik bebek müziği açtığımda yedirmeye başladım ilk defa 2 gündür yiyor sizde bir böyle deneyin🙏
Karyakrcr Misseli bizde sürekli açık 2 ay kadardır kolik bebek müzikleri uyurken ağladığında gün içinde hep dinelriz ona rağmen almıyor mamayı değiştirmeyi düşündüm bende bıktımı tadından acaba dedim siz ne kullandınız
Misseli Karyakrcr ben jipp Aptamil similac sma kullandım en son bebelac goldu hiç içmemeye başladıgolden goat aldım şükür biraz daha iyi
Karyakrcr Misseli bende sma deniyeceğim şimdi bakalım almazsa sırayla deneyeceğim artık inşallah birini severde içer kaşık mama için şuan erken geçmek istemiyorum bu ayda 😥