Zeyneph Ben dün sezeryan oldum vazla bişey yiyemiyorum bu yüzden hiç sütüm yok pompayla denedim yine gelmedi pompa göğüslerimi kurutur diye korkuyorum üstelik mama vermek istemiyorum alışırsa madi acıdan zor olur ve sütümü almasını çok istiyorum sizce sütüm gelirmi çok üzgünüm ne yapacam bilemedim her daka biri bişey diyor 😶😑
Ashlee Zeyneph surekli emzir emzirdikce gelecek cay icebilirsin sut artirici daha yeni dogum yapmissin ilk.gunden gelmeyebilir stres yapma bol bolda su ic eger bebegin cok.yoruluyosa emmiyosa 2 saatte bir pompayla sag kanallarin acilacak sen sagdikca
Yildizim Zeyneph Canını sıkma ben normal Doğum yaptığım halde 4 gün tek damla sütüm gelmedi sonradan geldi hamd olsun. İlk zamanlar mama ile takviye yaptık sarılık olmasın diye. Sütüm geldikten sonra hiç mama almadı ve şimdi rahat bir şekilde emiyor.
Smhaylsz Zeyneph benim 4 gün boyunca gelmedi gelende damla damlaydı bol bol su için en iyi süt yapan şey su
Nrdn Çok normal gelmemesi benimde iki gün sonra geldi pes etme emzirmeye devam et ayrıca humana steal tee çayı var ondan iç bol bol gelir mutlaka
Dasdili Sezeryandan sonra 2 günü buluyor gelmesi. Hastane tipi sağma Makinesi kiralayıp 3 saate bir 15 dk sağma yaparak sütünün gelmesini sağlayabilirsiniz. Pompa kurutur diye birşey yok vazgeçme getir sütünü!
Berramom Bende normal dogum yaptım ama antibiyotik kullaniyordum mide bulantisindan 2 hafta dogru duzgun bir sey yiyemedim. Emmedigi zamanlar pompa ile sagin bol su icin sut geliyor oyle tikabasa yeme isi hikaye bence emzirme sıklığı uyku sut yapiyor 😊