Erencinarinannesi bahar2121 bence pişman olursunuz biz arabayı park edip yürüyoruz belli bi noktadan sonra yürümek istemiyor ve bebek arabasında devam ediyor yola
bahar2121 CemreKerem35 mecbur canim zaten eve hapsolduk ustelik arabada olunca evde fazla esyadan farki yok 😂🙂
bahar2121 Erencinarinannesi keske benim bebis bebek arabasini sevseydi surekli zaten kucakta tasiyoruz cogu zaman kanguruda tasiyorum
CemreKerem35 bahar2121 ben de böyleydim boşa aldık diyordum ama büyükçe ne kanguruya sığıyor ve yürüyebilir uzun mesafe gezerken vs o yüzden mecbur biniyor bebek arabasına .
bahar2121 CemreKerem35 hiperaktif bir bebis oldugu icin sadece kucagimda duruyor arabaya binince aglama krizlerine giriyor bende satayim dedim baska ihtiyacini almis olurum dedim
gozde__ Ben de pusetli bebek arabası arıyorum ama bütçem 500 🤗 İstanbul ici elden teslim de alabilirim
bahar2121 gozde__ ben diyarbakirdayim canim 500 lirada olur eger instagramin varsa sana fotograf gonderirim
Bsrsgt bahar2121 canım sen bilirsin de doğduğundan beri arabamız var ama bebek arabasına ihtiyacım olmayan bir gün bile olmadı.
bahar2121 Bsrsgt oglum durmuyor bebek arabasinda o yuzden satiyorum yoksa yari fiyatina satmak zirunda kalmazdim canim