[silindi] Bebeğim mama yedikten sonra kusuyor jer seferinde aradan 1 saat bile geçse yine kusuyor.. gazını çıkartırken de balgamı süt kesiği gibi kusuyor bebesi böyle olan varmı ya 😔
Defnemm10 [silindi] reflusu olabilr ben emziriyorum ama bizde de aynı problem var hemde kusmak görsün gözünuz ben emzirme aralarını uzatarak ve reflü yatağı ile fayda buldum
Derya_nil [silindi] aynısını yaşadık 5 ay boyunca artık illallah ettim günde 10 kez kıyafet değiştiriyodum hem onun hem kendimin. Doktora götürdüm belki reflü diye değilmiş normal olarak artık geçmesini bekledim 5 aydan sonra düzeldi şuan 6 ay 4 Günlüğüz çok nadir kusuyo
nneslihan [silindi] bizimde öyleydi geçenler birinin postunada yazmıştım, biz anti reflü mama ve şurup kullanıyoruz çok hafifledi kusmaları
[silindi] Derya_nil banada reflu değil dedi reflu olsa kilo alamaz.gelisemez çok besliyorsun dedi. Az.vermeye başladım ama yine kusuyor.. aradan 1 saat geçiyor çocuk yine kusuyor. Bazende balgamı geliyor sizin de oylemiydo
Derya_nil [silindi] bende balgam yoktu ama az da emse çokta emse sürekli kusardı ya anında ya bi kaç dakika sonra ya yarım saat yada bir saat sonra farkermeksizin sürekli kusma hali vardı. Uykuda bile kusardı yani. Ama geçti elhamdülillah sabretmek lazım 🤦♀️🤦♀️🤷♀️
MervosP [silindi] bende de aynıs eun var balgam 2 kere geldi ama suan cok kusuyor reflü başlangıcı falan dediler toz ilaç verdi onu veriyorum azaldı gibi hep reflüde yatırdım hala onda yatırıyorum 2 aylık
[silindi] bgmarik onuda denedim bebelac gold kullanıyorum ama hepsinde aynı doğduğundan beri böyle anne sütü aldı 2 ay yine aynıydı
[silindi] nneslihan anti reflu mama bende aldım çok fayda etmedi birde kabız yaptı sizin olmadimi cocugunuz kabiz
gizmii [silindi] Evolvia Anti reflü mama dan cok memnunum bizde kabızlık değil tam tersine bağırsakları çok iyi çalıştı