bettsar Hanımlar lohusa iken akşam banyo yaptınız mı? Gündüzler evde tekim cocuğu bırakıp duşa giremiyorum aksam iyi değil diyorlar ne yapıcağımı şaşırdım 😬
DeryaEla58 bettsar bende yapıyordum elimden geldiğince sık banyo yaptım bazen günde iki kere sütün gelmesi içinde annenin rahat olması içinde çok iyi geliyor akşamları yaptım yani
Oglusummm06 bettsar valla bebıskom ne zaman uyuyosa hemen gırıyorum aksam gece gunduz öğlen 😂 hurafelere hıc aldanma
CilekRecelim Ben lohusayken hep akşam yatmadan önce banyo yaptım . Bir sıkıntı da yaşamadım . Hurafe bunlar .
Senaanur bettsar böyle şeylere inanırsan onların dedikleri gibi olur öyle bişey yok evde yalnızda kalırsın banyonuda yaparsın hiç inanma onlara
Prenses_annesi22 bettsar bn yapıyorum hatta azoncr yaptım 🤗 hurafe onlar ınanmayın skntı olmyo bnde 20 günlük olduk
Cemre44 bettsar bu laflar yuzunden korkudan banyo yapamiyordum aksamlari 🤗😂 yap banyonu kiz bunlarin uydurmalari bitmez
01_210820 bettsar yap canım ya akşamları yapıyordum ben zaten gündüz fırsat olmuyor uyuyunca kızım hemen duşa gidiyorm
Omero21 bettsar ya kokmak mı daha iyi inanmayın böyle şeylere hem size de iyi gelir hem göğüsleriniz yumuşar bebek rahat emer ne zaman bebeğinize bakan birisi olursa duş alın gece gündüz farketmez
cansuaydin bettsar tabi ki yaptimm hatta o kadar terliyodum ki günde iki kere bile yaptım.. hem uykudan önce seni rahatlatır..
bgmarik bettsar ben inanmıyorum öyle şeylere.Lohusayken o kadar sık duş aldım ki.Sanki hep ter ve süt kokusu geliyordu burnuma. Bebiş uyudukça hep duşa girdim saate bakmadım hiç