Zeynepeymen Yusufum sunny baby annaannemiz almıştı hem kızım yattı sımdı oglumu yatırıyorum cok saglam ve memnunum
Deletedmom444 Yusufum benimki modelini bilmiyorum ama çok geniş ve büyük beş yaşına kadar rahat kullanır eminim kraftin 90 â 130 olabilir
diclemahmut Yusufum bt 540 trio gold serisi salama ayaklari var takip sallayabiliyosun takmasanda sallaniyo ben takmadan salliyorum
Yusufum [bilinmeyen] uzun süreli kullanacağım birsey istiyorum beşik alamadım hangisi önerirsiniz link varsa atar misiniz o ürünün gorseli
Yusufum [bilinmeyen] benim bu yataklarla ilgili pek bilgim yok internetten araştırıyorum pek anlamadım benim bebeğim dokuz aylık on kilo bu yatakta onbire kiloya kadar kullanılabilir yazıyor yanı ben sadece uç dört ay mi kullanacağım çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin
Yusufum [bilinmeyen] bir tane örnek link atar misiniz misal dört yasa kadar kullansa hangisinden almam gerek
Adelimmm https://www.e-bebek.com/baby-plus-bebek-oyun-seyahat-katlanabilir-park-yatagi-p-byp-dlc3031/?gclid=EAIaIQobChMI5pCrrMCT4AIVjw8YCh07igrMEAQYASABEgJdd_D_BwE Bundan kullanıyoruz çok memnunuz