Zuhal1414 Merhaba🌸 6 günlüğüz şuan kepçe kulak değiliz ama aile de var genetik olduğu söyleniyor sonradan değişir mi ?
Gzdzeynep Zuhal1414 olmaması için önleminizi alın şimdiden saç bandı bere gibi şeylerle kıvrılmasını engelleyin bizde kepçe kulak yok ama dikkat etmediğim için kızımın kulakları çok hafif kepçe oldu
BademsMam Zuhal1414 büyük ihtimalle olur hepinizde varsa. Sürekli bebeğine bandana veya şapka takabilirsin o zaman belki engellersin
F-Betul Zuhal1414 Merhaba doğduğunda değildi yatarken sağa sola döne döne açtı kulaklarını 🥺 Doktor bandana tak demişti ama gözüne indiriyordu ve korkuyordu o yüzden pek takamadım gündüz uyanıkken yumuşak bıngıldağına denk gelmeyecek şekilde takabilirsiniz.
Ekinsu Zuhal1414 Zuhal1414 malesef genetik olunca yapacak bisey yok uc tane cocugum var hepsi kepce babadan dolayi
Zuhal1414 Gzdzeynep bere kullanıyorum ama bi kaç yazı okudum genetik ne yaparsan yap sonuç değişmez yazıyor
Gzdzeynep Zuhal1414 değişiyor kıkırdaklar daha yumuşak. Biz kepçe kulaklı değilken kızımda kepçelik oluştu kulakları uyurken kıvrılıyordu sürekli daha kötüydü saç bandıyla biraz düzeldi
minibiranne F-Betul ay benimkide sağa sola dönerken kıvırıyor Bi kulağını hafif olmuş bandana takıyorum o da gözüne iniyor 😅
Ekinsu Sanirim iki aylikti doktora sordum uc ayina kadar dikkat et dedi uc ay da kikirdaklar olustugu icin duzelmez dedi malesef Benim ki genetik