Havvana Granit döküm tencere seti almak istiyorum hem kaliteli hem uygun hem ağır bir şey olsa çok güzel olur.Su an aklımda olanlar taç,Karaca ,Falez diye bir marka hatta…Önerilerinizi bekliyorum 😊😘
Havvana Biranne00 ben de bunu çok beğendim aslında 😍peki ağır mi büyüklüğü nasıl ben çok büyük istemiyorum da.
Prematureannesii Havvana karaca kullanıyorum granit kullandınız mı çelik tenceredwn nefret ediyosunuz valla aşırı seviyorum graniti keşke hepsini granit alsaymışım
Havvana Prematureannesii Ben de açıkcası celiklerde yemek yapmayı sevmiyorum☺️Ya Karaca nin bazı granitleri kötü cikiyodu bi ara ondan bi tedirginim aldığınız setin adı neydi ?
Havvana Biranne00 o süper 😊peki ne kadara almıştınız 1000 liradan indirimli 500 kusur liraya yazıyo trendyolda su an 🤷🏻♀️
Prematureannesii Havvana hiç bilmiyorum çeyiz setinden aldım çizilme vs olmadı sadece sapları çok gevşiyo sürekli sıkmak zorunda kalıyorum o yönü kötü
Biranne00 Havvana fiyatını hiç bilmiyorum kayınpederim taçın iç Anadolu pazarlama müdürü o getirmişti beğeniyorum demiştim döküm sahan takımıyla beraber getirmiş sağolsun 🥰
Biranne00 Havvana ama bildiğim kadarıyla 500 TL çok uygun. Benimkisi gravita döküm serisi. Birde bu var Buda çok güzel döküm☺️
TugbaNil Havvana Granit Tencere❤ ben. yemek ve bulaşık dostu tencere. Kendime kaynanama anneme aldım, ben mucidine dua ederim annemler de bana😀 kendime karacadan almıştım, annemlere schafer. hepimiz memnunuz