Oreolumagnolia Kizlar sacimin rengi kizil ama akti baya boyamak istiyorum gece mavisi ve patlican moru arasinda kaldim ten rengim beyaz o yuzden koyu renkleri cok seviyorum aslinda gece mavisinde cok yogunlastim sizce nasil olur yakisir mi❤️❤️
CemreKerem35 Oreolumagnolia ben kizildan sonra renk akitmadan boyamak istiyordum o zaman patlıcan moru yaptım çok memnun kaldım . Hatta bu aralar yine boyamayı düşünüyorum . Ama mosmor çıkmaz şimdiden soyliyim . Güneşte mor parlar ev ışığında koyu durur . Net bir mor istiyorsaniz farklı bir renk deneyin
Kuroneko Universitede upuzun mavi saçlarım vardi 3 sene kullandım ama bildiginiz maviydi o siz mavi siyah gibi bir sey istiyorsunuz sanırım geri dönüşü çok zor iki rengin de bu arada ama ben mavi derim
Oreolumagnolia Kuroneko yaa bende hep istemistim okuldayken ailem izin vermemisti simdi esim izin veriyor benim kafam karisti😄😄🤷🤷
Kuroneko Oreolumagnolia ben de once gece mavisi denilen mavi siyah yapmıştım tatmin olmadım daha fazlasını istedim masmavi yaptim 😄 ama bakımı o kadar zor ki. 2 haftada hatta daha kisa surede boyanması gerekiyor yosun yeşiline kadar aciliyor korkunç oluyor :)