Busrayaman Hanimlar merhaba bugun doktorumuz serum verdi burnu tikali oldugu icin ve iğne enjektorude verdi onunla burnuna sıkılıyomuş sanirim ama bugun denedim oglum hepsini yuttu sanki internette baktim burnun bir tarafinda tazyikli bir sekilde sıktığında diger burundan hepsi cikiyo temizleniyo yani ama ben beceremedim oglum hepsini yuttu resmen ben bunu nasil kullanicam damla olarak damlatmalimiyim yoksa hizli bir sekilde sıkmalımıyım ?
YazCilegi Busrayaman Ben uzun zamandır kullanıyorum hala öteki burun deliğinden fışkırtabilmiş değilim 🤷🏻♀️
Rucan Busrayaman yutması kötü değil genzindeki balgamla beraber yutup kakasından çıkarıyo balgamı 👍 yapmaya devam edin
Adensu Busrayaman bana dr gunde uc defa 1-2 damla damlat sonrada temizle dedi zaten fiskirma islemini ben yapamam korkarim
Busrayaman @Agg0207 Aspiratör ile cekmemi soylemedi hatta ozellikle sordum sıktıktan sonra temizliyim mi dedin hayir dedi o kendisi cikar dedi burnu sık dedi sonra kafasini one dogru eğ dedi hepsi cikicakmis oyle ama denedim olmadi yalnis yaoiyorum sanirim
Busrayaman @YazCilegi Siz yine tek burunu temizliyosunuz ben onu bile yapamadim 😅 Nasıl yapicagimida hala bilmiyorun serumu alıp saglik ocagina gidesim var 😁😁
Fatmasarii 1-2cc cekip yavasca burnuna sıkın zaten o kendiliginden acilacaktir birsey yapmaniza gerek yok o direk delikten tazyikle cikarma isi biraz zor bebekte olmaz
Saidinannesi Bende yapıyorum burnu dolu olduğunda çıkıyor eğer dolu değilse çıkmıyor. Ayakta iken yapıyorum bazen tam yapamayınca da çıkmıyor sıktığım burundan çıkıyor serum .
Saidinannesi Bende yapıyorum burnu dolu olduğunda çıkıyor eğer dolu değilse çıkmıyor. Ayakta iken yapıyorum bazen tam yapamayınca da çıkmıyor sıktığım burundan çıkıyor serum .
LKNR Diğer burundan cıkması için burun deliğinin tamamen kapanması lazım videolarda farkettiyseniz şırınganın ucunda bi uç var burnu tamamen kapatıyor