Edacigdem Kızlar ben bebeğime kimyon çayı verdim zaman zaman iyi zaman zaman yine aynı gaz sancısını yaşadık kimyon kullanan anneler tecrübelerinizi anlatırmısınız
Gizemabc Edacigdem Kızım ilk 3 ay çok gazlıydı. Her sabah tane kimyonu sıcak suda demleyip içtim. Emzirdiğim için.
Elifelcn Edacigdem Ben günde 2 kupa kimyon çayı içiyordum yediğim herşeye de kimyon atıyordum ama her tabağa nerdeyse tatlıma bile atacaktım düşün yani 😊 çok şükür hiç gaz sorunu yaşamadık.
Edacigdem Elifelcn bende o duruma geldim artık bugun kakası daha sarı gibi geldi sizce neden kimyondan dolayımı
Gursazme zeynominiik rezene ver canim aktar bi cay kasigi ver demis kaynanama 3 ayligiz bizde uyku yapiyo rezene rahatlar belki uyur
Ebruaybars Biz 2 ayligiz ben 30 CC veriyorum çok rahatlatıyor tavsiye ederim siz Küçüksunuz daha o yüzden 3 çay kaşığı fln verin bişey olmaz
HaleCvs Benim bebede gazlıydı kendim içiyordum iki çay kaşığıda bebeye veriyordum çok rahatlattı bizi öyle atlattık çok şükür
Prensannesi43 Gaz icin kimyn cayı kaynatn bebge 2 cay kaşıgı verin biz oylee kurtldk cok şükr uyku icnde rezene kaynatn ondn vern rahtlkla uyur insllh