pitircikkk Hanımlar merhaba. Normalde bikini bölgeme ağda yaptiriyordum pandemi surecinde de birkac kez yaptırdım ama dün gelen yasaklarla baya bi korktum ve kuaföre maalesef ki gidemeyeceğim. Kendim ağda yapamadığım icin tek care jilet kaldı. Ağda gibi pürüzsüz olması için püf noktaları var mıdır bu jiletlemenin nasil yapmalıyım
Mutluluk pitircikkk jilet bende çok kaşıntı yapıyor ilk hamileliğimde agdaya başladım doğuma kadar kadın eve gelip yaptı zaten evlere gidiyordu kendisi ek iş olarak Sonrasında o hamile kaldı ben ona gittim öyle yaptırdım derken yasaklar geldi evde kendim yaptım biraz zor oluyor ama rahatligi da bambaşka zaten hastane işi olmadığı sürece çok da detaylı almıyorum. Şimdi ikinciye hamileyim gene ablaya gidip aldiriyorum gidemedigim zaman kendim yapmaya çalışıyorum kökleri baya inceldi hormonsal olarak bir azalma olmadı ama doğumdan sonra azalır diye umuyorum
Melikederinakinnn pitircikkk malesefki jiletle agda gibi puruzsuz olmuyor cunku agda kokten aliyor jilet ustten ustten aldigi icin de kasindi bir haftada ckma diken gibi sert oluyor
Yasemin94 pitircikkk kadın jileti gilette markasını kullanın hem ağda gibi dipten alıyor hemde pürrüzsüz oluyor nerdeyse ağdaya gitmiyorum artık genital bölgemi yırttı kadın ağdasan vazgeçtim zaten pandemi falan dahada gitmem
pitircikkk Melikederinakinnn youtube falan baktım baya pürüzsüz yapanlar varmis anlamadım ki ben de 🤷🏻♀️ ama cok haklısınız hemen çıkıyor
mombunny Bence en güzeli veet tüy dökücü , asla jilet gibi sert çıkarmıyor . Çıkarken hiç rahatsız etmiyor , ertesi gün diken gibi çıkmıyor . Hamileyken mecbur jilet kullandım çok rahatsız oluyordum , tüy dökücü tercihim
Sedefkartalice1903 Vivetin soğuk ağdası var tavsiye ederim canım hiç ısıtmaya falan gerek olmuyor direkt sürüyosun ve jilete vurmadıysan ağdaya devam et bence uzun süre rahatlık oluyor kaşıntı koku falan olmuyor. Ağdaya alıştığı için de çok acı olmuyor ben telefondan dizi falan açıyorum onu izlerken yarım saat bile sürmüyor nerdeyse bitiyor 😁