Bebegim12 Merhaba anneler bir ay oldu doğum yapalı sütüm az yetmiyor açıklıyor olmadı içinde çok ağlıyor sizce sütün fazla olması için neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
Papatyaseverr Bebegim12 canım bol su her emzirme öncesi ve sonrası mutlaka tüket ve bebeğin uyudukça dinlen vücut yorgun olunca süt üretimi az oluyor malesef zamanla bebeğinde büyüdükçe rahatlarsın ve sütün artar uykuna önem ver bebeğinle beraber uyumaya çalış 💜
Minnossareannesi Bebegim12 Mama veriyor musunuz ? Bizde 23 günlüğüz yetmiyor sütüm günde 3-4 kez mama veriyoruz çok üzgünüm denemediğim şey kalmadı.. humanalar tohum rezene bulgur boza malt içecekler ne yaptıysam olmuyor..
Zuhal1414 Bebegim12 benimde sütüm az geliyordu doktor 1 tatlı kaşığı kuru maya yı pekmez veya ağzını tatlandıracak bişey ile karıştır , komposto suyu iç, sütlaç ye dedi şimdilik işe yaradı bunları deneyebilirsiniz
Zuhal1414 Minnossareannesi benimde sütüm az geliyordu doktor 1 tatlı kaşığı kuru maya yı pekmez veya ağzını tatlandıracak bişey ile karıştır , komposto suyu iç, sütlaç ye dedi şimdilik işe yaradı bunları deneyebilirsiniz
Bebegim12 Minnossareannesi evet maalesef bende mama veriyorum çok üzüldüm sıkıntı yaptım da doktor mama verme dedi halde veriyorum bende aynısı oldu yapmadım şey kalmadı ama olmuyor
Minnossareannesi Bebegim12 Bende çok üzüldüm bizim doktorumuz direk mamaya başladı 5. Günde sarılık olduğumuz için doymadığı için hala çok üzülüyorum sağıyor musunuz ne kadar çıkıyor benim sabah ilk uyanınca 100 cc yi buluyor güzel ama gün içinde iki göğüs 50-60 anca çıkıyor akşamları 30-40 anca çıkıyor çocuk doymuyor gündüz emziriyorum geceleri mama veriyorum sağıyorum mecbur..