aslanannsi Mom14 valla söylüyorum anlamıyki daha cocugunoturmuyo dönmüyo emeklemiyo 8 aylık bebek emzir uzandıg bukadar kendisi tecrübesiz kaynanamda ögretmiyo bnde söylüyorum ama anlayan kim
NaimeYilmaz Synmannesi İlk böyle bir şey veremezsiniz tabii önce tek tek tadım yapıp bağırsakları ek gıda sürecine hazırlamanız lazım
Mom14 Karauzumum tereyağım olmadığı için kattım ama katmamam gerekiyomuş az önce öğrendim 🤣 tarifte tereyağı yazıyor ama üstte paylaştım olması gerekeni
Karauzumum Mom14 siz de haklısınız valla herşey o kadar pahalı ki çoğu evde z yağı t yağı lüks oldu alamayan bile vardır yani sizin için demiyorum da
Marjinal_Anne2 Mom14 tarifleri baktığınız bi yer var mı yoksa yaptıkça mı kendiniz yapıyorsunuz kzım 7ay4günşük bir şey yemiyor gün boyu şaşıyorum ne yapıp yedirsem diye 🤦🏼♀️ Kilo dA almamış bu ay zaten 😢
Borasmomy Synmannesi içerisinde gaz yapacak sebzeler var canım daha çok küçük ve tadım yaptırmalısın güzel tarif ilerleyen aylarda verebilirsin 7 8 aylıkken
Nehirtugba Ellerine sağlık canım ben de yapiyorum şifa olsun genişlerimize birde tarhana oneririm domatessiz yapılmış olandan tavuk suyuyla çok iyi oluyor
Mom14 Marjinal_Anne2 ben mesela dolabı açıyorum atıyorum mesela işte ıspanak mı var hemen internete yazıyorum bebeğe ıspanak ile verilecek tarifler diye ordan bakıp yapıyorum kafadan uyduramam daha ama yaptıkca onuda öğrenirim 🤣